|
5 причини за раскинување |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Не ми остава простор за мене, ме напнува за глупости цело време.
2. После 5 мин поминати со него, ми изгледа како да поминал пола сат. 3. Проба да ми го уредува животот. 4. So true, не може да има асална врска без асален секс.
5. Викаат дека најчестата причина за раскинување е тогаш кога еден од партнерите достигнува повисоко интелектуално ниво на емоционален план. Се сложувам. п.с. Неверство, се разбира. |
|
www.vicoteka.srkaj.com
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. DA NE JA SAKAM
2. DA NE ME SAKA 3. NEVERSTVO 4. LAGI 5. DA ME NERVIRA SO GLUPOSTI, KAKO - (ljubomora i da mi kazuva so da pravam i kade da odam koga ne sum so nea) *IMA ISTE MILION SITNICI KOI DOVEDUVAAT DO PREKINUVANjE NA VRSKATA I TO... |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.neverstvo
2.neverstvo
drugo se bi podnela no toa neeee nikako
|
|
Jassy
Нов член Регистриран: 02.Септември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1-NEVERSTVO(se bi podnela toa ne ....toa sto e moe e samo moe ...nemozam ni da zamislam t.e nesakam ni da pomoslam kamo li da zamislam )se prostuvam ALI NEVERSTVO NIKAD! 2-NEDOVERBA(koga poveke ke veruva na dr nego na mene ...postojat carsiski muabeti od zavist coek ke pukne i se moze da kaze da izmisli i red dr rab)
3-LAGI ( podobro da mi kaze za nekoi rab sto misli deka ke mi smetat nego da doznaam od dr ...pogolem problem si pravi)
4.ZABRANI-da se zanesuva da me ogranicuva da mi kazuva so koj da se druzam kaj da gledam sto da pravam kolku da pijam ili sl...nikad! WE SAMATA SUM GOSPODAR NA SEBE ....I SAMO JAS ZABRANUVAM I SAMO JAS ODOBRUVAM! SAMO JAS ZNAM SO E DOBRO ZA MENE ....nikoj NE ME POZNAVA POVEKE OD SAMATA SEBE ....TAKA DA ZABRANI FORGET ABOUT THAT!
5-Ljubomora-tocno licnost koja ti znaci ne ti e seedno za nea mora malce da se javi ljubomora kade ima ljubov mora da ima malce ljubomora ali se vo granici na normala ....ONAKVI ISPADI ... KOJ TI E OVOJ E SO SI ZJAPNALA TAMU KOJ E TOJ SO IMA TOJ DA TE GUSKA I SL....toa e DETSKA RABOTA NEPROZIVEANA LICNOST ....takov ponasaj na strana ....ipak sum svesna ako jas sum so nego znaci go sakam i nema so da zjapam po dr ili pa da mu davam povod na nego da misli taka za mene ...
ovie 5 rab organski nemozam da gi svaram a kamo li vo vrska da gi smisluvam....vo vrska so ovie rab NE E VRSKA TOA PRED SE!
|
|
Senza di te non c`e la farei
|
|
magdence
Нов член Регистриран: 02.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.me laze 2. dosadno mi e so nego 3.ne me pocituva 4. me vara(e tuka e veke kraj) 5.me tepa(vo kraen slucaj a posle tesko nego)
|
|
I just need to free my mind
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Ako ne znae koga e eftina struja
2. Ako ne mi go zapamti imeto vo rok od 5 dena 3. Ako ima mnogu belo pranje 4. Ako ne moze da izvadi tapa so zabi 5. Ako ne moze da napravi spaga |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. лага
2. лjубомора 3. превара 4. егоцентризам 5. сексуално незодоволуване. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. kje i bide poubavo nego so mene
se drugo e diskutabilno i moze da se prebrodi ako ima ljubov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne bi rekla bas:
kolku i da ima ljubov a da me tepa so vikaat nekoj od forumov da ne citiram... tuka muabet nema, toa e nepocituvanje pred se, neversvo se prostuva ali vo slucaj ako e greska i se slucuva endas i nikogas poveke.. lazenjeto i ostanatite raboti da se diskutabilni... ali zatoa nema da se raskinuva pod uslovi da me laze da me vara da me tepa da bide ljubomoren, zatoa ubavo treba da se razmisli pred da se zapocne bilo kakva vrska.. a najdobro e se da zapocne prvo so prijatelstvo. |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Не сака многу секс
2. Сака секс ама не не се онадува како што треба 3. Сака со кондом 4. Не сака орален секс 5. Не може да издржи 2-3 партии |
|
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za govorov Изменето од lea_l - 01.Ноември.2008 во 01:50 |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што му фали на говоров? |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. нема нерви за мене
2. нема време за мене 3. не ми го знае бројот напамет 4. чека прва да се јавам 5. чека прва да кажам дека оваа врска е без врска |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma, samo edna!!!
-ako ne go sakam vekje!!!
i niso drugo!! ama bas, bas niso!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |