![]() |
|
Можна ли е врска, со партнер - јавна фаца??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...more mome ubavo...shto se zamarash so nepotrebni raboti...neka bide ubavo dodeka trae... zar so pomalku poznat ili "nepoznat" ljubovta se razlikuva... uzivaj... kolku pomalku se zamarash tolku pomalku kje se nervirash... |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Why not. Што ако е јавна или "приватна" фаца. Времето ќе си покаже што како ќе si донесе, во меѓувреме уживај си, биди си среќна, а тоа што не ти пишува некој ден, не мора да значи дека не те сака, и тие на крај краева се луѓе. Само разликата е во тоа што ние "одоздоле" си мислиме дека ако се јавни се и бездушни, или нешто слично. Во најкратки црти мислам дека најдобро ти објасни mamaмd...
|
|
![]() |
|
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
drzi muabetov,
ama i sam si znae, kako si stojat rabotite, ako bide bolje ke se falam :P |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Zalnoto e sto vrska so javna face ne nikogas intimna i samo vasha , sekogas sekoj ima pravo da ja komentira , da pluka po vas ili da ve pofali..
Kako drugarkami posle edna dobra zurka Budva se najde na naslovna strana vo skandal , ne e nekoj uspeh to bash... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
batali, ne si komplicitaj zivot za dzabe.
![]() (ova e samo moe mislenje) ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ja ne bi mozela...Ljubomorna sum i posesivna ....... mnogu
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не би сакала да ме има по насловни и во жолт печат...така да до сеа не ми се десило да се „угледам„ во јавна фаца...поред толку НЕјавни
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
ne gi citav komentarite prethodno...
za da ne vlijaat na mislata... site sme javni faci... samo nekoj e poveke poznat... nekoj pomalku... i vo sto e tuka problemot... javna faca... deeeeeee........... ![]() ![]() Изменето од којсумјас - 05.Ноември.2008 во 16:09 |
|
![]() |
|
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
tocnooo
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
не е битно јавна ли фаца е или не.....
битно е да ти се допаѓа,а ако и тој те симпатизира....... искористи си ја шансата и уживај но каков и да е .........може 2 мин во денот да одвои да ти се јави не е оправдување дека има обврски,сепак ако имате врска неможеш да чекаш да се слушнете само он кога сака |
|
![]() |
|
ete ne mi teknalo na toa,
jas se cekam na nego :S sepak fala ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
realnosta e malku poinakva od filmot Notting Hill , zivotot ne e romanticna komedija . zivotot e tragi komedija . Bezvezno e da odis so poznati licnosti , kao prvo gi preziram isforsiranite , bolni za slava , a kao vtoro i obozavatelkite na takvi bezvezni , zasto se bez fantazija . Rece naum eden bese slaven , drugite se made golo . Tose , vlado i karolina . Drugi ne znam . Drugite se motaat kolku bez veza , kako prdez v gajci , nikoj ne gi eebe 2 posto, osven klinki kao vas .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
zasto smetas "bezvezno"....dali toa znaci deka tie ne zasluzuvaat da najdat nekoj, da sakaat i da bidat sakani? i dali ti koga bi bil javna faca ne bi sakal da imas nekoj pored sebe? znam, sega ke kazes deka ti ne sakas da bides javna faca, ali ete da receme deka slucajno ke stanes(pretpostavka) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |