![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 123> |
Автор | ||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ми текна дека толку многу работи ми текнаа што нема да има смисла ако ги напишам сите тука... важно ми текна
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Марко.... ![]() Понекогаш сакам да сум на негово место... ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
na zenski gzovi u farmerki koi mi se pricinuvase deka mi se obrakaat
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Mi tekna na eden pogresen ...odraz...
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ми текна на некој што не ми е тука...
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
Vladimir Bakaric....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Mi tekna kolku pari ke treba da dadam nedelava
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...mi tekna... deka treba da se fatam za domakjinluk...ama
![]() |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
mi tekna na marijana100...sto ubavo tamo kade e sega
![]() |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Ми текна ...на една...убава порака од утринава....
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
...на тоа колку сакам НЕКОЈ да ми приреди пријатно изненадување,вечера или пак обично кафе,но на посебен начин...ахххх...ми текна колку многу сакам нешто ново и необично да ми се случи и да ме отргне од напорната секојдневност!
![]() |
||
![]() |
||
|
...mi tekna deka treba da napravam rucek...redno e da pocnam...i nemoj da mi se dodavaat aktivnosti... predupreduvam...merkjite kje bidat rigorozni...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |