|
Карактер или интелигенција |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | |||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ne smeam odma kje me banirat taka si vo prednost igraj me kako sakas |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
МИРНА СУМ СИ ЈАС,САМО МРАЗАМ КОГА НЕКОЈ МИСЛИ ДЕКА САМО ТОЈ МОЖЕ И ЗНАЕ ДА ДАВА ОДГОВОРИ А СИТЕ ДРУГИ ТРЕБА ДА СЕДАТ И ДА СЕ ОДНЕСУВААТ КАКО ПРВАЧЕ ВО КЛУПА.А ТИ ПА НЕ МЕ ПРИМЕТУВАЈ ПРОДОЛЖИ СИ СО МОНОЛОЗИТЕ СВОИ ШО СЕ ЗАМАРАШ СО МЕНЕ ...КОЈА СУМ ПА ЈАС Изменето од butterfly5 - 29.Октомври.2008 во 21:05 |
|||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pa i nema bas da se najade od mozokot na Boldrik .....
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da go ostavime hanibal lektor na strana
se nadevam deka vo ova tema nego ne go razmotruvame pa nitu hitler i ako toj mi lici ko da e so boldrick na isti camec Изменето од anakin - 29.Октомври.2008 во 21:06 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ima razni pati pagane,i socio i psiho i razni drugi,no site se za mene isti,poremeteni likovi so koi ne sakam i ne bi sakal da imam druzba...
|
|||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a koj e boldrik?
|
|||||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Знаеме дека двете заедно во комбинација се идеални, но премногу често за мој вкус принудени сме кога избираме пријатели да одбереме со едното својство бидејќи го немаат другото.
По мене на прво место е карактерот, а потоа интелигенцијата. Точно е дека може некој ќе каже дека се поврзани, но и премногу често се среќава и да се одврзани т. е. наметливи т.н. интелигентни луѓе без трунка смисол за тактичност и склоност кон ментални заболувања кои најчесто им го загорчуваат животот на најблиските, а и пошироко доколку наиде на плодно тло, плусирано од фактот дека таа т.н. интелигенција повеќе ја злоупотребуваат наместо да се посветат на креации. ИНАКУ ОВДЕ УБАВО ПИШУВА КОЈА Е ЦЕЛТА НА АВТОРОТ НА ТЕМАВА СО САМАТА ТЕМА |
|||||
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
upm
|
|||||
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vaka da poednostavime
za da se druzis so nekogo treba da 1. ti e interesen 2. da ti e ubavo vo negovo drustvo 3. da go sakas redosledot e bash takov aj da vidime koi od ovie faktori imat dvete licnosti so gi razmotruvame Изменето од anakin - 29.Октомври.2008 во 21:11 |
|||||
|
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sakav da prasha ushte neshto,no nema
|
|||||
|||||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ako de milo prasaj si....sto se sramis
|
|||||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Da se druzis so nekogo treba da ste na ista branova dolzina.... taka da trgnete si od samite sebesi....kade ke se nadete ....vo karakterni ili intelektualni licnost
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |