|
Карактер или интелигенција |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koja e razlikata megu interakcijata i druzbata ? Pocnuvame da se igrame so zborovi ? Znaci govorime deka e parcijalen segment na druzba.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna li ti e takva druzba??????
ubotrebuvam zbor druzba da asocira na drugar Изменето од anakin - 29.Октомври.2008 во 20:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislis deka e smesno ? No sto bi rekol za Hitler, sto e toj ? |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene nikoj ne me recka |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za toj nemam podatok deka bil inteligenten, pa ne go zemam vo
razmotruvanjeto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sekogas ke ima Hitlerovci u maaalo, u skolo, na forum, na cat, smesno e seuste ?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne e voopsto ne ni bilo odgovorot bil za fix no ako se nerviras mozeme da prekineme kje odgovoris? dali ti e interesna vakva druzba na ova tema so mene? Изменето од anakin - 29.Октомври.2008 во 20:48 |
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смешно е да се дефинира Хитлер како интригант и сплетник.
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто воопшто толку негативен набој околу темава?Па можеби е само погрешно поставена или погрешно сватена ај расчистете што е уствари посреди и нема место за кавга околу вакви работи.Нормално е секој да мисли на свој начин
Изменето од butterfly5 - 29.Октомври.2008 во 20:49 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj ne veli deka ne postoi,eve ti go navede primer hanibal lektor kako eden takov inteligenten psihopat..za mene i klaris e inteligentna,no ne e psihopat,do nekade e bolna shto se obiduva da mu vleze vo glavata na hanibal i moze da se kaze psihopat,no e pozitivna licnost vo celost.....sega ako odbirame megu dvata prijateli,jas ne bi sakal da teram druzba so psihopat.......bi ja odbral klaris od tie dvajca intelakta.... sea ako jas se racunam za inteligentna licnost,koja e i dobra,smirena,tolerantna i vozdrzana ke baram da teram druzba so slicen lik kako mene,a ne so nekoj neuk,debil ili slicno...samiot zivot ni gi filtrira prijatelite,vremeto pominato so niv,oti nikoj ne moze da ni gi nametne,nie gi odbirame prijatelite i gi bareme da se slicni so nas... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto nema negativen naboj se nekako drugacije gi svakjas rabotite znam i jas koga gi ostavuvav cigarite bev sto pati pozeznat |
|
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не плачи мила елај си ти кај дада да те гушне и да те кисне |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne placi mila...eve jas te reckam....
Ineligencija i karakter ...po red de ....
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |