![]() |
|
Карактер или интелигенција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja e razlikata megu interakcijata i druzbata ? Pocnuvame da se igrame so zborovi ? Znaci govorime deka e parcijalen segment na druzba.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
interesna li ti e takva druzba??????
ubotrebuvam zbor druzba da asocira na drugar ![]() Изменето од anakin - 29.Октомври.2008 во 20:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mislis deka e smesno ? No sto bi rekol za Hitler, sto e toj ? |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
mene nikoj ne me recka ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
za toj nemam podatok deka bil inteligenten, pa ne go zemam vo
razmotruvanjeto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
I sekogas ke ima Hitlerovci u maaalo, u skolo, na forum, na cat, smesno e seuste ?
|
|
![]() |
|
ne ne e voopsto ne ni bilo odgovorot bil za fix no ako se nerviras mozeme da prekineme kje odgovoris? dali ti e interesna vakva druzba na ova tema so mene? Изменето од anakin - 29.Октомври.2008 во 20:48 |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Смешно е да се дефинира Хитлер како интригант и сплетник.
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
А зошто воопшто толку негативен набој околу темава?Па можеби е само погрешно поставена или погрешно сватена ај расчистете што е уствари посреди и нема место за кавга околу вакви работи.Нормално е секој да мисли на свој начин
Изменето од butterfly5 - 29.Октомври.2008 во 20:49 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
nikoj ne veli deka ne postoi,eve ti go navede primer hanibal lektor kako eden takov inteligenten psihopat..za mene i klaris e inteligentna,no ne e psihopat,do nekade e bolna shto se obiduva da mu vleze vo glavata na hanibal i moze da se kaze psihopat,no e pozitivna licnost vo celost.....sega ako odbirame megu dvata prijateli,jas ne bi sakal da teram druzba so psihopat.......bi ja odbral klaris od tie dvajca intelakta.... sea ako jas se racunam za inteligentna licnost,koja e i dobra,smirena,tolerantna i vozdrzana ke baram da teram druzba so slicen lik kako mene,a ne so nekoj neuk,debil ili slicno...samiot zivot ni gi filtrira prijatelite,vremeto pominato so niv,oti nikoj ne moze da ni gi nametne,nie gi odbirame prijatelite i gi bareme da se slicni so nas... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
voopsto nema negativen naboj se nekako drugacije gi svakjas rabotite znam i jas koga gi ostavuvav cigarite bev sto pati pozeznat ![]() |
|
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
не плачи мила елај си ти кај дада да те гушне ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ne placi mila...eve jas te reckam....
![]() ![]() Ineligencija i karakter ...po red de ....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |