|
Карактер или интелигенција |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahaha epaaaaaaaaaaa nikogas ne ni e smesno koga se raboti za nas..no dobro e da se testira covek pa ponekogas i sam
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E koga ke razmislam imas pravo,baba mi so stap gi brka i niedna gugutka ne smee da i gukne,a mojot prozor e kako gradsko sobranie na gugutkite Ako,ako...jas gi sobiram taka za da gi resam site odednas |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бирам пријатели според коефициентот на интелигенција...
Едноставно, се наоѓаме на иста бранова должина... на иста фреквенција... тогаш пријателството си доаѓа само по себе...
Идеално би било карактер + интелигенција...
Арно ама, идеални нема...
Поарно за пријател да имам карактер+срце...
Отколку интелигенција без срце...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarta e vo percepcijata za shizofrenicno manijacenje i totalniot idiotizam so
nevino srce jas ne bi dal sud no bi kazal edna moja misla od intigantstvo i obmani pameten covek moze da se odbrani donekade od gluposta nemoze nikako inaku, bi mu repliciral na zbunet, vo negovoto prvicno izlaganje, deka inteligencijata se uci.. pa ne se uci bash, zatoa i taa ima koeficient, moze taa da se izostruva i nekako da se vezba polesno da dojde do izraz, no nivoto e isto ili ja imas ili nemas, ne se uci,... ocigledno e povrzana so fizickata sostojba i konstrukcija na mozokot na poedinecot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би зборувал за органски нарушувања зошто за појдовна точка го земаме нормалниот развиток на организмот т.е. околностите се тие што го диктираат коефициентот доколку се работи за здрава единка. Најпластичен пример е класната дискриминација за која толку тежнеевме плукајќи по комунизмот, каде процентуално изразено се неспоредливи ефектите за постоење на фактички интелигенции на двете тенденции и која од нив навистина го уназадува човештвото.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koeficientot ne go diktirat okolnostite
nego vrodena organiziranost i sposobnost na koristenjeto na mozokot koj duri varira i kaj naciite i nacionalnostite denes e fakt deka , najrazvieniot muskul imat evreite, indijcite , kinezite i taka narceceni sloveni - no poglednete kon zamisleniot prijatel, znaejki go negov losh karakter , mozete 1. da gi neutralizirate okolnostite koi mozat da bidat losi za vas 2, da go preobratite , znaci kje izigruvate majka tereza no vo drugiot slucaj- druzenjeto e bez poseben uspeh, nema nadez ova go kazuvam, vo krajnosti ako kazete, ne e tolku be glup,, pa togas i nee tolku pokvaren drugiot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека е демагогија која е во интерес на дискриминаторските струи кои владеат со светот кои се обидуваат да ја продолжат аревската идеа за надлуѓе
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred faktite e tesko da se filozofira
bashka ne gledam nikade arievska krv vo indijcite evreite kinezite i slovenite ti da????? |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа се недокажливи теории. Во секој случај е обид да се направи поделба заради доминација. Утре ќе им текне - Тие се паметни, ама евреите се најпаметни, за да не е очигледна дискриминацијата. Од кога знам за себе ни трубат дека евреите се најпаметни на светот., а ние од другите народи треба да се обесиме оти сме глупави
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali ovie muabeti so gi pravime sega zaedno gi smetas ko druzba????
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па се надевам дека нема да се заљубиме еден во друг, оти многу ќе бидат разочарании нема да го добијат својот дел
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne go dobiv odgovorot
ili ti koga ja otvori temata mislese na parovi pa sega sum greska? но премногу често за мој вкус принудени сме кога избираме пријатели да одбереме со едното Изменето од anakin - 29.Октомври.2008 во 18:35 |
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи прашањето е дали би одбрале интелигентен психопат за пријател или неук, но пријатен човек кој никогаш не би се обидел да ве навреди, испровоцира или вметнува во шизофрени сплетки, туку наместо тоа да искрено да ве почитува кое истовремено го прави голем во вашите очи.
aj vaka odgovorete da ve vidam
- glupav, ama dobar, ili
- inteligenten, pameten, interesen i ne tolku dobar
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vsusnost...
sega i moeto prasanje e tendenciozno
a za da nema ni trunka tendencioznost....
bi trebalo da glasi:
na listata na vasite prioriteti vo odnos na coveckite karakteristiki, sto e na prvo mesto:
- inteligencija, ili
- karakter
jas vekje gi postaviv po red
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |