|
Уапсен Бајруш Сејдиу |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Изигравам либерал и партиски неопределена?“...
ОК... Нека ти биде... Толкувај ги моите постови како ти одговара... Мене ми е сеедно... Гледаш, и црвена капа дури имам...
Да го споредуваш Бајруш барабата со некој си ситен џанкер, нели е малку претерано?... Погледни колкаво богатство има ситното џанкерче, цела кумановска полиција е сменета, замешани се судии, обвинители, којзнае уште кој... За таквите сегде се крева прашина, цел Балкан го бара...
П.С. Јас не ја отворив темата, само дадов коментар...
|
||
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se prasuvam, dali e Bajrus Sejdiu najkrupnata riba vo svercot i proizvodstvoto na cigari vo drzavata. kriminalot so cigarite e pocnat uste so osamostojuvanjeto na Makedonija. Ova ne e izmisleno od Bajrus. Preku nego treba da se stigne do licata B.C. i Lj.F. inaku dzabe e celata akcija.
|
||
tre, tri, tra
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go baraat i milo djukanovic pa nikomu nisto ..... tresla se gora , rodio se mis ..... go trgaat bajrus za da postavat svoj covek vo toj biznis ..... sjasi mujo da zajase haso
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за таа влада што уапси еден таков човек што ја искраде целата држава.Затоа народот одлучил да си оди таму каде што му е местото.
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo Kumanovo ke se protestira za osloboduvanje na site obvineti :)
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zoshto da se protestira be?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno .... od kade sega pari za oruzje za teroristite ? .... e heeej ... dodeka se vospostavi drug lanec na snabduvaci , kuku non
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema za sto da se protestira...ova e cista dezinformacija...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе протестираат оти на босот му пишале прекршочна пријава за плукање и го казниле со 50 евра...
Белким нема со толку да се извлече...
|
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~Pravel kriminal so levata raka a so desnata gi plac'al vrabotenite tip top znachi zemal ama pushtal topka ~,,~Istata kombinacija ja napravi i Milo D'ukanovic' i na toj nachin obezbedi penzija od praznata kasa~,,~Pa sega site viknale po Bajrush~,,~More Bajrush e za pretsedatel a ne za vo zatvor~,,~Shto dzabe ako BC naprimer e kriminalec koga ne pushta topka na narodot~,,~
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ја колку што знам Ал Капоне беше уапсен пред едно 50-тина години, и ден денес се зборува за неговото апсење, мислам дека тоа е нормално... 1200 вработени, да тоа е лошо, ќе останат толку домови без парче леб, ама тоа ти е, да се мислело на време на кого да се продаде тој Тутунски Комбинат во Куманово немало да дојде до ова, ама кога во Република Банана им се прогледува низ прсти на нечесните што ќе правиш. Да се продал тој комбинат на некој чесен и вреден бизнисмен немало да дојде до ова. Изменето од Vladimir88 - 31.Октомври.2008 во 18:34 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
31.10.2008 15:52
Кај Попецов не постои ниту една фактура Во „Пепел“ откриени уште 7,5 тони фалсификувани цигари. Откриени се во магацините на струмичката фирма „Попецо табак“ која е дилер на кумановскиот Тутунски комбинат за југоисточна Македонија. Сопственикот на фирмата Ристо Попецов е уапсен и изведен пред истражен судија. Тој од Бајруш Сејдиу купувал цигари во кеш, не постои ниту една фактура во сметководството на Комбинатот, ниту во фирмата соопшти полицијата. При вчерашниот претрес во магацините на „Попецо табак“ полицијата открила фалсификувани бандероли со ист сериски број. Според запленетата количина цигари, Попецов затаил давачки кон државата од околу 200.000 евра. „При извршените контроли на контролните маркички, утврдено е дека дел од нив се направени со најобично фотокопирање и потоа залепени врз цигарите“, изјави Иво Котевски, портпарол на МВР. Во магацините се откриени фалсификувани бандероли со ист сериски број Една недела откако започна акцијата „Пепел“, во која се притворени 27 соработници на кумановскиот тутунски бос Бајруш Сејдиу, полицијата и Управата за јавни приходи откриле вкупно 22,5 тони нелегални цигари во повеќе магацини во Македонија. „Контролите се обемни. Најголеми сознанија имаме за Тутунскиот комбинат бидејќи со години го следиме. Наодот со камати е околу 12 милиони евра, тоа е долг што се провлекува од '96 година. сепак, од даночен аспект е премногу рано да се произнесеме во делот на даноците“, рече Горан Трајковски, директор на УЈП. Во повеќе магацини на Бајруш Сејдиу беа откриени 15 тони нелегално произведени цигари кои ги произведувале само 20-тина луѓе блиски на кумановскиот бос. Сејдиу, покрај за нелегално производство и шверц на цигари, се сомничи и за сомнителни приватизации и затајување данок. http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=99561 |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас се согласувам со Влад Тепеш(оној што набива на колци)затоа што иако правел нелегални работи тој се искупувал за тоа-плус заработувал од цигари-да ми речеш за нарко бос,трговец со органи или со оружје ајде ама овој не е по ништо штетен за нас а и не финансирал тероризам туку само си се богател-епа јебига негова работа важно јас мислам дека треба да го пуштат нека му стават финансиска кказна ама затвор не е потребен ете ако сакаат криминалци Б.Ц со две раце им го даваме...
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, истиот си се богател.......на грбот на државата, не плаќал придонеси, а после тоа ние бараме инфраструктура,мостови,амбуланти,училишта и др. но нема затоа што другите ја крадат државата, па ако гледаш така подобро никој да не апсиме, нека си ја крадат државата, и на крај крајава народов нека не цвика бе по патишта, по амбуланти, по нови апарати за во здравството и сл. Еден нема да плаќа придонеси кон државата, друг нема да плаќа и што на крај??? Нашите деца ќе учат во бараки од 60-тите така?? Не ја бива така работата. Изменето од Vladimir88 - 31.Октомври.2008 во 18:46 |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |