![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10001001100210031004 1402> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
аха
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa probaj ili si brobala so ....... hahahahahah
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...аман бе, ќе дочекам ли да ми пишеш еден скржав маил барем, ако не порака...повик па да не збориме!Слушнав си ми била на факс...не се јави а? Како да го разберам сега ова?!? Ме забораваш,можеш без мене,уживај си со другарките,јас ако морам ќе пробам без тебе.
А така ми фали позадината со Ноле и Рафа! ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne lupaj ko Maksim po divizija
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
те разбирам.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SDK deka mene niso ne mi teknuje, a toa e najdobro taka
neteknuvalno sranje e najdobro, pomirno se spie ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
SDK Vecerva navistina mi fali....inspiracija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SDK korpadzijka ne e obrabotena pa ni kucka
Изменето од anakin - 28.Октомври.2008 во 22:30 |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк...дајте уште некој тест...баш фино ми тргна
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
SDK .......barem me nasmea
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
srekni ste vo plodovite koi gi ocekuvate so godini,normalno kukavici gi obrabotuvate,sreka e toa neli?
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Сакам да кажам....еве сум....сам се одбанирав.....цар сум.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk...shto sakash toa si pravish...car si stvarno...
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Сакам да кажам.....признаваат ете...една по една модераторките.
Изменето од Палестинец - 29.Октомври.2008 во 03:35 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10001001100210031004 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |