IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 990991992993994 1402>
Автор
Порака
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 14:21
SDK.... Milka ne e SVAJCARSKA лутинаплазењеголема%20насмевка
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 14:49
Originally posted by seka seka напиша:

e arno de, Deutschland
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 14:50
sdk...

asocijacija ne e kviz "Milioner"
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 14:52
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

Originally posted by seka seka напиша:

e arno de, Deutschland

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка svajcarskite se povkusniv плазењеплазење
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 14:56
sdk,

de gustibus non disputandum est

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 19:10
... жими компјутерот лутиналутиналутина
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 21:57
ne e fer

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 21:57
знам, се знам.
Кон врв
dole_vlada Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dole_vlada Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 22:07
koj k*race e onaa mamma be..se stavila moderator na site bozji temi..ko gestapo jebote..ko da nema drugi deca popametni od nea..ama kako kje si lecis frustracii
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 22:26
SDK... kako prvo mamma ne e veke moderator, pogledni poubavo pa posle pisuvaj a kako vtoro ne govori nedolicno za luge sto ne gi poznavas..mamma zasluzuva respekt...nikot zarem ne ti kazuva nesto
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dole_vlada Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 22:35
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

SDK... kako prvo mamma ne e veke moderator, pogledni poubavo pa posle pisuvaj a kako vtoro ne govori nedolicno za luge sto ne gi poznavas..mamma zasluzuva respekt...nikot zarem ne ti kazuva nesto

oh draga moja..ja poznavam mnogu podobro od tebe..i soglasno so nejziniot IQ koj i e za 2% pogolem od onoj na Bus toa go kazav...fino znam za kogo zboram...a ako ja trgnale od moderatoiri na site milion mesta..sjuk*r..e znaci ima gospod
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 22:41
SDK...mene licno mi nedostasuva mamma...taa moderatorskata rabota ja vrsese bezprekorno....a suk*r ne mozam da kazam...mi nedostiga
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dole_vlada Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 22:43

SDK...mene licno mi nedostasuva mamma...taa moderatorskata rabota ja vrsese bezprekorno....a suk*r ne mozam da kazam...mi nedostiga

da da...i gestapo ja vrsese svojata rabota besprekorno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 22:46
Originally posted by dole_vlada dole_vlada напиша:

da da...i gestapo ja vrsese svojata rabota besprekorno

Ama sporedba napraviголема%20насмевка...posle ova...no comentне%20зборувам
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 990991992993994 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.