IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9192939495 240>
Автор
Порака
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Статус: Офлајн
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2008 во 09:59
Eve vi eden vic od uvoz:

Sto pravi katalonec koga mu studi mnogu?
Odgovor: Se topli pokraj grealkata...
A sto pravi katalonecot koga navistina mnogu mu studi?
Odgovor: Ja ukluchuva grealkataголема%20насмевка

Se nadevam deka so prevodot ne go rasipav vicot... se potrudivцрвенеење. Inaku katoloncite se poznati kako skrzavi pa odtamu i vicov.
Прилепчанка
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 00:14
Britney Spears se sheta so svoite 2 novi drugarchinja Shaggy i Craig David vo trgovski centar. Edno vreme se spustat dole so liftot i odnenadez nekoj prdi. Shaggy se pravda ''It wasn't me!' dodeka Craig David veli ''I'm walking away''. Togas Britney vika ''Oops! I did it again!''
Posramotena od ovaa sluchka Britney resava pak da ispadne so svoite drugarcinja kako znak na izvinuvanje. Taka vleguvaat vo voz i koga naednas vo kupeto pak nekoj prdi.
Shaggy povtorno ''It wasn't me!'', Craig David odgovara ''I'm walking away'' i togas Britney veli ''STRONGER! Than yesterday!''
Кон врв
magdalena Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 23:19

Kako se kolne rusokosa?

Nevina sum, zimi decata!!голема%20насмевка
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 18:18
Црн хумор

-Која е разликата меѓу Светски трговски центар и Градски трговски центар??
-Градски трговски центар е два ката повисок.
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 18:51
Eve uste eden:

Nekoja domakinka si kupila od IKEA eden shifunier i go montira doma. Arno ama ziveela blisku kade sto pominuvalo metro Madrid i koga i da pominel vozot i se rastural shifunierot i taka nekolku pati, pa resila da se javi i pozali vo IKEA. Ovie od Ikea pratile eden tehnichar i toj posol doma kaj domakinkata da go sredi problemot.
- Jas ke go montiram shifunierot i ke chekame vozot da pomini pa ke vidime dali ke se rasturi.
Tehnicharot go montira, pominuva metro i pak se rastura. Taka nekolku pati i i veli na zenata
- vaka sega... jas ke go montiram pak i ke vlezam vnatre pa koga ke pomini vozot ke vidam zosto se rasura..
I vleguva tehnicharot vo sifunierot i cheka da pomini vozot. Vo meguvreme doaga mazot na zenava i uste od vrata vika:
- Lele zeno, sto ubav shifunier si kupila... - otvora i vo shifunierot go gleda tehnicharot i zachideno prasuva:
-sto pravi ovoj ovde...?- I tehnicharot brzo brzo se pribira od strav i zbuneto mu veli:
- A be ke ti velev deka so zenati se seksav i tuka se krijam da ne me fatis, zosto ako ti kazam deka vo shifunierot chekam voz da pomini mozebi nema da mi poveruvas...голема%20насмевка
Прилепчанка
Кон врв
Spejs Nigrutin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2008
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Spejs Nigrutin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:12
Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници во ходникот. Кога дошол на ред го прашува Св.Петар:
- А бе, што оволку часовници?
- Е па според брзината на вртењето на казалките, гледам колку се краде во секоја земја.
- А Македонија не ја гледам?
- Е, часовникот за Македонија ми е во дневна, ми служи како вентилатор!!
|живи живот свој и заеби све око себе|
Кон врв
momce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Октомври.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај momce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 00:54
Двајца колеги на работа решават крстозбор:
- Зеленчук со три букви?
- Зелка!
- Не ја собира.
- Епа земи помала.
Bidi licnost i pocituvaj gi drugite kako licnost
Кон врв
dejanili Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 00:30
Се запознаваат дечко и девојка

Девојката: Како се викаш?
Дечкото: Трпе, а ти како се викаш?
Девојката: Трпана. Учиш-студираш, работиш нешто?
Дечкото: Работам, во Паркови и Зеленило како градинар. А ти?
Девојката: Студентка-aпсолвент на eкономски факултет сум. Имаш некое хоби со кое се опушташ?
Дечкото: Имам, гинеколог сум.

+38970278418
Кон врв
terminator4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај terminator4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 19:03
Перо бил таксист.
Дошол некој Јапонец и му вели да го однесе во Александар Палас... Перо тргнал кога овај Јапонецов гледа низ прозорец и вика О,О Тојота многу брза кола Маде ин Јапан
О, О Мицубиши многу брза кола маде ин јапан...
Стигнуваат во хотелот и Перо вика 350 евра...
Овај Јапонецов ваков останал и му вика абе многу тоа...Перо одговара О,О таксиметер многу многу брз маде ин јапан!!!

Изменето од terminator4e - 16.Октомври.2008 во 19:03
Кон врв
rus mkd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 13.Март.2007
Локација: Russian Federation
Поени: 232
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rus mkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 06:27
Originally posted by WhyMeNoMa WhyMeNoMa напиша:

Nekoja baba sakala da se samoubiet so pishtol ali sakala da si pukat pravo vo srceto.Arno ama ne znaela kj e tochno srceto i otishla na doktor da prashat.Doktorot i rekol:babo srceto ti e dva prsta pod pupkata od levata cicka.Am ne se pukala drugiot den v'koleno?

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХ
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
Кон врв
rus mkd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Max Arena Admin

Регистриран: 13.Март.2007
Локација: Russian Federation
Поени: 232
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rus mkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 06:30
починала некоја бабичка и нормално после погреб процедура иде кај Свети Перо и овој земал книгата на гревовите и листа, листа и се чуди, вика бабо ма ниеден грев да се немало цел живот??? ај дека си била толку чиста душа без ниту еден грев ќе ти дадам една желба, што сакаш кажи ќе ти ја исполнам. И бабава вика - Сакам пак да бидам жива...

и ја стаил у топломер.
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 10:41
си биле две чаши и се шетале по улица.
едната паднала и се искршила, а другата пукнала од смеење.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 17:39
 - Џокица, зошто касниш за во школо !
 - Учителке, сабајлево сечев дрва и една раска излета и ја погоди сестра ми право во п**ка !
 - Џокица, не така директно, цел клас те слуша, малце одкололу ќе кажеш !
 - Епа, учителке, сабајлево сечев дрва и една раска излета и заврти еден круг околу куќа, па уште еден и ја погоди сестра ми право во п**ка !
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 18:37
Седи некоја бабичка на клупа покрај Кеј и ги храни гулабите...Доаѓа еден дедо,седнува до неа и по некое време бабата го прашува...
-Колку години имате?
-88,вели дедото
-ох,па не би ви дала...
-јас па не би ни можел...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9192939495 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.