|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 34567 37> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
besna e prikaznava, mi go smena mislenjeto
|
|
Точачиња.
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простувам но не заборавам
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...I JA...
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас тебе ...
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простено нека ти е
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja na nikoj ne prostuvam
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sekogash prostuvam, no ne zaboravam ... dali i toa se vazi ??
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
pukanka
Сениор Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke mi zgresat ne se vozbuduvam premnogu, barem toa ne go pokazuvam....samo tie sto go napravile toa ne se svesni sto gi ceka
Golemo zlopamtilo sum i se smiruvam so mislata...."koga togas ke dojdat moite 5min."
Im prostuvam samo na lugeto sto premnogu gi sakam i pocituvam, posto znam deka i ako zgresile ne go napravile toa namerno!
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простувањето е според мене - разбирањето. Разбирање на коренот, причината зошто некој направил нешто со што ме повредил, кој бил длабокиот мотив во него, а потоа причините. Кога ќе успеам тоа НАВИСТИНА да го разберам и осознаам длабоко во себе, тогаш е некако само по себе - простено. А тоа е најчесто кога раната е веќе излечена. Кога веќе не ме потресува, вознемирува, обзема.... Значи треба време....Се што е набрзина простено, не е простено. Тоа е мачкање очи, односно потиснување....На секоја болка и треба време да се одболува... Јас простувам и се трудам да - памтам, за да не се ставам повторно во слична ситуација, да бидам повредена. И ако пак ми се случи, пак простувам...Нормално, ова се однесува на луѓето кои ги сакам кои ми се длабоко во срцето. Со останатите се оди поедноставно, со помалку бранувања....барем се трудам:)
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Predobro objasneto se najdov vo ova!
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi nekogas i ke brostam, no da zaboravam..... NIKOGAS
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Alma
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PROSTUVAM AMA NA PROCKA A I PODOBRO DA NE MI GRESAT
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |