![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 300> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...horizontala...
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
во моментов...........ми се облекуваат купаки...и ми иде да се бањам,да се бањам доооолгооооо
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...ogromna sportska sala so kariki,razboj,konji tn...i da trcam i skokam dodeka ne padnam i nikoj da ne mi preci
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Чачка нос
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...me merzi da kazam..
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
mi se pie kafe...jako, gorko, crno...
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Mi se igra so vnuka mi...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
eh jas slicno kako vcera,samo ovoj pat sakam namesto na spalna so miloto da sme kaj mene vo dnevna na klackalicata
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ми се пие кафе
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Барем еден саат да отспијам.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Mi se zbori so mojata malecka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
luduvam
|
|
![]() |
|
...mi se jade edna salata od svez zelencuk... i nemoj nekoj da mi rekol ..napraj si...oti me mrzi...
![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Ќе си раскажам...знам дека сакате да знаете (како не)...
Да си запалам количето,да си отидам во централно градско подрачје,да седнам во ил кафе ди рома,горе,да отворам лап топот,да ве замарам од таму и да го чекам него затоа што касни,секогаш касни!!!И да пиеме од тоа убавото им топло чоколадо,второ на список што е,не знам како се вика и да се смееме на неговите глупости.Е тоа сакам да правам!Ама нема! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |