![]() |
|
Ти простувам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 37> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
besna e prikaznava, mi go smena mislenjeto
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Простувам но не заборавам
![]() |
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
...I JA...
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
и јас
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
и јас тебе ...
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Простено нека ти е
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ja na nikoj ne prostuvam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Jas sekogash prostuvam, no ne zaboravam ... dali i toa se vazi ??
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Koga ke mi zgresat ne se vozbuduvam premnogu, barem toa ne go pokazuvam....samo tie sto go napravile toa ne se svesni sto gi ceka
![]() Im prostuvam samo na lugeto sto premnogu gi sakam i pocituvam, posto znam deka i ako zgresile ne go napravile toa namerno!
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Простувањето е според мене - разбирањето. Разбирање на коренот, причината зошто некој направил нешто со што ме повредил, кој бил длабокиот мотив во него, а потоа причините. Кога ќе успеам тоа НАВИСТИНА да го разберам и осознаам длабоко во себе, тогаш е некако само по себе - простено. А тоа е најчесто кога раната е веќе излечена. Кога веќе не ме потресува, вознемирува, обзема.... Значи треба време....Се што е набрзина простено, не е простено. Тоа е мачкање очи, односно потиснување....На секоја болка и треба време да се одболува... Јас простувам и се трудам да - памтам, за да не се ставам повторно во слична ситуација, да бидам повредена. И ако пак ми се случи, пак простувам...Нормално, ова се однесува на луѓето кои ги сакам кои ми се длабоко во срцето. Со останатите се оди поедноставно, со помалку бранувања....барем се трудам:)
|
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Predobro objasneto se najdov vo ova!
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
mozebi nekogas i ke brostam, no da zaboravam..... NIKOGAS
![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
PROSTUVAM AMA NA PROCKA A I PODOBRO DA NE MI GRESAT
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |