|
Само за машките на форумов |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Октомври.2008 во 19:02 |
Na poveketo zenski (megju koi sum i jas) im e tesko da sfatat dali vie maskite poveke sakate devojki so sminka ili prednost i davate na prirodnata ubavina...Znaci prasanjeto e so sminka ili bez,i ako se upotrebuva,vo koja mera treba da bide toa,a da ne vi izgleda grdo?
Znaci...gi cekam vasite odgovori... |
|
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Природна убавина......без украсување.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so sminka
pa toa i e celta ne |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prednost ke i dadam na taa sto e prirodno ubava, sminkanje mn mn nesakam, dovolno e malku pudra, rimelce, nesto sto bi ja napravilo devojkata poslatka, samo napadno sminkanje nesakam
|
|
bobi_93
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas prirodna ubavina
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I agree ! ! !.....шминка само за посебни пригоди ради "паѓање у очи" на другите |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
again |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро бе али само фигуративно
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavinata na zenata se gleda sabajle po stanuvanjeto ipak sakame sminka, no sminkata da ja dopoolni ubavinata a ne da stane vtora parfimerija Изменето од LouWeed - 21.Октомври.2008 во 08:54 |
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prirodna ubavnia definitivno a moze malku sminka nop da bide diskretno i vo sklad so oblekata
|
|
faster then light :D
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sto ke ostane po tanjirite doma ja dojaduvam i zatoa me vikaat shestojed. Najcesto se luti oti ne ni zabelezuvam dali e nasminkana.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne zabelezi dali sum nasminkana ili ne
ako ne zabelezi dali imam nova frizura ili ne daj boze, ako sum oslabena a on ne zabelezi - zosto e ziv!!!! Изменето од kejt-d-grejt - 22.Октомври.2008 во 09:10 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da zabelezi deka "nikakva ti e frizurata" "si se zdebelila" itn.... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaa....takva verojatnost ne postoi!!!!
p.s. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |