|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 295> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...aj sega dojdete tuka (ova se odnesuva do Carevic, Polaris i miroslav) da ve prasham do koga na site temi ke odite offtopic i ke gi upropastuvate so lichno netrpenie...?
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Он је почео рат
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...vojuvajte tuka, a ne po site temi i vo Образложување за избришани мислења, taa tema ne e za vash*te kavgi...naslovot mislam deka kazhuva se...
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е на таа тема мичо и тој се пукаа не ја
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...zatoa i niv gi viknav...
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovoj mirosllav odamna zasluzi suspenzija...ne znam sto cekas...ednostavno si go bara...ispolni mu ja zelbata...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa za drugiot bajram ..... ovoj ti zamina .. ionaka vie ne veruvate vo dedo mraz
Изменето од miroslav_g8 - 20.Октомври.2008 во 13:22 |
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti samiot si baras,ne go baram jas tvoeto suspendiranje...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хаха мене не ме спомнувате.Јас сум најмирниот член на форумот.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ocigledno ... kako vprocem i site vasi " politiki " .... ako ne mozete poinaku , na placenje kaj BABI BUSH
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ortakot na moira e miroslav_g8,i normalno deka nema da se suspendira,po brgu jas i ti mojme da se suspendirame nego miroslav_g8,zatoa sto pravilata na forumot samo za mene i za tebe e vazecko
|
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да не веруваш нели? |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кое дерби?Не кончам
|
|||
ТХЦ Манге
Сениор Регистриран: 10.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
море... нели си гробар/? дербито Партизан-Црвена Звезда - ко ги исцапавме ко пијан гомно..лол
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4748495051 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |