|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 30> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПА НАПИШАВ "ESET NOD32 Antivirus" АКО Е ТОА СЕ.....
|
|||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e samo nod 32 mora da ja znaes verzijata na nod
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако си расположен Помагај, како да направам, како да ти кажама која верзија е и останатото што ќе треба.....
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde vaka ke probame da napravime otvori go nod 32 i stisni na kopceto print screen i odi vo paint i izvadi ja slikata i zakacija na forumot ili pak vaka otvori go nod i gore kaj linijata imas help stiskas tamu i imas about i tamu ja pusva verzijata na nod nesto vaka treba da dojde 3.0.0.500 taka nesto bi trebalo da bide
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Version 3.0.642.0
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e toa e nesto drugo aj ke probam da najdam nekoj pa4 za nod 32 ako uspeam bidejki ne go koristam nod 32 tesko ke mi odi da ti najdam aj ke vidam ako ima nekoj od clenovive so poveketo koritat nod 32 moze ke ti dadat imase edna strana so useri za nod... aj ke vidam pa ke ti kazam
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ФАЛА СРЦЕ СИ
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve vidi voa simni i instaliraj tuka
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па шутрак еден на блеклиста ќе го стави антивирусот (при апдејтот ке познае дека е кракнат) единствено ако ти е лиценциран и се како што треба, можеш апдејт без проблеми да правиш (едит: ова се однесува на kaspersky) Изменето од Izzie - 08.Ноември.2008 во 23:44 |
|||
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја зборувам едно он друго.
какво хакериште си еј, страв ме фаќа |
|||
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa toa e be glup znam so sakas da kazes deka,pri odreden update na kaspersky ke go stavi klucot vo crna lista a ti imas li slusnato za stranica so redovno updetuvaat klucevi za kis 2009 i 7.6 i dalje kako ja neam problem so klucevi se vie imate |
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И што нон стоп ќе се замарам јас ќе барам клучеви, зошто едноставно не снимиш пример авг :) никогаш нема да имаш проблеми со клучеви, а пак ја имаш посакуваната заштита, се разбира ако не влегуваш на некој страни со кракови и порничи и слично сигурно нема да налепиш на некој кузнеј какви вируси или пак ќе имате хакерски напради и слично, тој што сака вистински да се заштити си купва , прејак фаервол и комплет интернет безбедност која ќе биди супер сетирана. |
|||
GodFather3
Нов член Регистриран: 14.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imam dobra klekcija antivirusni.
Kaspersky 7 i 8 (Av i Is)+ not blacklisted keys Avira Premium 2008 Bit Defender Total Security 2008 Build 11.0.16 ESET.Smart.Security.v3.0.672 Mcafee Total Protection 2009 (mislam deka e najdobra) McAfee.Virus.Scan.Enterprise.v8.5i Norton Antivirus 2008 Norton Internet Security 2009 Rising Antivirus 2008 Spy Hunter S AdAware_7.1.0.8_Pro site moze da se registriraat Ako nekoj saka link neka pishe PP Momentalno Koristam McAfee total protection 2009, iako nekoi vikaat deka Kaspersky e najdobar. Jas vikam deka ne e od ednostavna pricina sto firewall-ot pravi ogromni porblemi (ristrikcii na download/upload) so internetot Изменето од GodFather3 - 18.Ноември.2008 во 15:13 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |