![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 53> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека имав борба во вселената со лошите онакви, ми го акнаа космичкиот брод и се лупнав на оваа планета. Излегов, се вртам наоколу, сите слични, говорат со ист јазик, а никој не може со никого да се разбере...само се слуша - мое, мое, мое...мое... а твое, а ?...е сеа тепачка
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
во реалноста луѓето се или добри или лоши...
на форум се или „харизматични“ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ne! podelbata na dobri i losi e samo vo prikaznite. i vo realnosta kako i na forum lugjeto se delat na harizmaticni i zdodevni razmisli: toj sto e harizmaticen, duri i ako e los - gi sobira pogledite i vnimanieto na drugite. toj sto e zdodeven e zdodeven i kraj! prekrieni se site drugi kvaliteti. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ако гледаш од таа перспектива на луѓето, колку некој е интересен или здодевен... ок, тогаш важи поделбата...
Арно ама, не е се во тоа финтата, дали некого ќе оставиш со отворена уста... или ќе заспие додека ти му раскажуваш нашироко за ланскиот снег...
Генерално, нема апсолутно добри или апсолутно лоши луѓе...
Сите во себе си носиме и ѓавол и ангел...
На кого ќе му ја отстапиш власта, зависи од тебе...
Така и на форум...
Иако тука олеснителна околност е виртуелноста... можеш да му дозволиш на ѓаволот во тебе да се издуши понекогаш... на најбезболен начин... за да не ти се меша во реалноста...
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
tokmu taka, anastea... no ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ova e vreme na izmesteni kriteriumi
denes se cenat nekoi poinakvi normi
podelbata na dobri i losi mozebi e humana, no za zal neupotrebliva
harizmaticnite, vikacite, galamdziite se tie koi vladeat so svetot i toa so moja i tvoja dozvola.
|
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....zivotot na forum e odanocen so 18%....!...toa ne e povlastena danocna stapka...toa e zasega razlikata....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas sum realna na forum
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
forumot na pocetok mi bese beg od realnosta
se' dodeka ne si go napraviv realnost!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() Па сега нема кај да бегаш...
![]() Шашава си, нема шо...
![]() |
|
![]() |
|
nema, znam...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ima inteligentni na forumov, tie me zaplasuvaat sekojdnevno, sekoj poteg mi go citaat ko selski bukvar i mi ja razbija iluzijata deka sum mnogu pameten
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..ima..ima.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Форумот влијаеше на сите во смисол дека се појавија нови својства за кои не бевме свесни и дека сме повеќе од тоа што се гледа во реалноста
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |