|
Името е се што имаме |
Внеси реплика | страница <1 545556 |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Убаво би било кога би го продале на прм. за 10 милијарди еура или ннекоја друга конвертибилна валута.ама ние ке го дадеме не продадеме.
- ако е за пари , јас се слозувам |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нелсон сакам да ти кажам дека името нема да го дадеме по никоја цена бидејќи тоа ни е нашето богатство.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милег сакам да ти казам дека повеке сакам полни џепови од празна демагогија.Сма`ено ми е веке од удирање во гради, празна демагогија и празни џепови. САКАМ ПОВЕКЕ ДА ЗИВЕАМ КАКО РОКФЕЛЕР ОТКОЛКУ КАКО СИРОМАШЕН МАКЕДОНЕЦ
|
|
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе сите сакаме да живееме така како рокфолкери и имаме можност,а таа можност ни ја дава нашата влада која е најдобра до сега.
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- ти се заебаваш или истину збориш? |
|
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нелсон јас вистина зборувам само не ме сваќаш бидејќи од левата страна си.
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на левата страна? од шо
Ќнајдобра влада до сега?!? - мора да имаш розови наоцари |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 545556 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |