|
Предизвикува ли среќата страв? |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па пред некое време,имав убав момент со моите најблиски............и кога се чуствував среќна низ главава ми пролета
Не знаеш кои од овие луѓе набрзо може да ги нема?? Помислив на тажни работи, и на се неубаво што животот може да ми донесе |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се си има своја цена па и среќата. Само цициите се плашат да платат.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da normalno deka predizvikuva.................sekoja sreka vo potsvesta ti dava signali deka moze nesto loso da se desi..................
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, затоа што скоро секогаш важи правилото на плус и минус, или после среќа следи несреќа и едноставно се плашиш да бидеш среќен од помислата што следи после тоа.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga gi gledam svestenicite kako uzivaat vo religioznata biznis sreka si zamisluvam kako Isus doaga i gi zamaa so toa stapot kako so maase u Erusalim
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREJKATA PRIDIZVIKUVA STRAV SAMO KOGA KE NASETIS DEKA TAA KE SI ODI
|
|
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам дали добро те сфатив, ама како и да е ќе го кажам моето мислење... Секогаш јас се водам според поговорката: После дождот доаѓа сонце и обратно - после сонцето доаѓа дожд... па кога сум среќна, ќе помислам на тоа и ќе си речам: леле што ќе правам кога ќе дојде дождот? Но таа мисла брзо “испарува“ бидејки во тој момент сум среќна и не сакам да дозволам ништо да ми ја наруши хармонијата... а кога сум тажна, нова надеж ми се раѓа кога ќе си помислам на “сонцето“ што доаѓа во иднината.... |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja licno ne se plasam od srekata tuku od momentot koga taa ke prestane i od ona sto ke ostane posle nea...
|
|
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I te kako predizvikuva koga znaes deka zad sekoe cuci - muci stoi zakacena cena kako na palto vo prodavnica vo vnatresen dzep
|
|
gagaDNZ
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
starv deka nekogas toa sto ke go imam ke go izgubam ili deka nema da bide celosno moe nikogas samo privremeno da,me plasi
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој кој не е навикнат на среќа се плаши.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
медо- страв
мене - не |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj sto e postojano srekjen ne se plasi od nisto.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno e da se plasis od srekjata...oti logicki..po nekoj redosled na rabotite vo zivotot..posle srekja doagja nesrekja..pa dodeka sme srekni se plasime od nesrekjata koja ke ne stigne posle kako kazna na momentalnata srekja
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |