IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 295>
Автор
Порака
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 23:42
да да ми го направи тоа и сакам да апелирам под итно да се санкционира тој "unknown" модератор.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 23:49
Милег, те замолив да престанеш!
Тебе ако те весели сето ова што го правиш, на другите почнува да им пречи! Доста е веќе!!!
Нема да дозволам да го повториш она што веќе еднаш го правеше!

Поздрав!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 23:57
Модераторке тоа е сериозно прашање.Мене ме навреди твојот колега со вулгарни зборови што не можат да ми излезат од паметот.Запознаен е и администраторот со тој проблем и кога ќе се вклучи ќе се види што понатаму.Уште нешто да се доискажам тука сме да се дружиме а не да се напаќаме.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 00:09
Затоа дружи се и престани веќе со глупостиве, станува заморно, и последен пат ти кажувам дека нема да дозволам да го навредуваш бојан81 и другите членови да добиваат погрешен впечаток!
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 12:54
Originally posted by moira moira напиша:

Милег, те замолив да престанеш!
Тебе ако те весели сето ова што го правиш, на другите почнува да им пречи! Доста е веќе!!!
Нема да дозволам да го повториш она што веќе еднаш го правеше!

Поздрав!
ni preci i toa mnogu...namesto da zboruvame za nekoja tema nie se raspravame koj e kriv a koj ne...baram od administratorot da go resi pod itno ovoj smesen problem...nekoe izvinuvanje ili sankcija,za toa ne znam...samo da zavrsi...veke e preterano... 
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 13:46
navistina ... namesto da zboruvame na tema kako sto e na primer NEPOCITUVANJE na drzavnite obelezja od strana na gradonacalnicite sirum zapadna MKD , obelezja kako sto e na primer DRZAVNOTO ZNAME  civa upotreba e regulirana so zakon , nie tuka i ponataka se zanimavame so mileg .................
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 14:02
a kako ke se odvlekuva vnimanieto od vaznite raboti koi ne se resavaat ako nema nesto vakvo?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 14:03
Штом не реагира администраторот сака изгледа да се има таков модератор што ќе се обраќа на членови со вулгарно зборови.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 14:10
Mile da ne si ti nekoja greska, Bojan nikogas vulgarno ne se izrazuva, da ne bil nekoj drug Bojan a ne moderatorot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 14:13
Не сум грешка тој е модераторот.Сега се пожалив и на администраторот и тој кажа дека ќе разговара за неговото однесување.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 14:30
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

navistina ... namesto da zboruvame na tema kako sto e na primer NEPOCITUVANJE na drzavnite obelezja od strana na gradonacalnicite sirum zapadna MKD , obelezja kako sto e na primer DRZAVNOTO ZNAME  civa upotreba e regulirana so zakon , nie tuka i ponataka se zanimavame so mileg .................
otvori nekoja tema i ne me zamaraj u sekoja tema so toa nepopcituvanje i lojalnost...ziva dosada si coveku... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 15:04
neli sum dosaden ? koga zboruvam za ona sto najpovkje go razotkriva tvoeto LICEMERIE ? ..... koga se obiduvas da pokazes kolku si " konstruktiven " i " lojalen " ? .......  no za zal , ne na interesite i zakonite na drzavata vo koja zivees tuku sosema sprotivno ... na drzava koja voopsto i ne e drzava na koja treba da i bides lojalen ... tuku ponekogas i lut sto si zema za sloboda da na momenti e navreduva drzavata vo koja zivees голема%20насмевка ..... epten sum dosaden .... a ????

Изменето од miroslav_g8 - 15.Октомври.2008 во 15:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 15:15
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

neli sum dosaden ? koga zboruvam za ona sto najpovkje go razotkriva tvoeto LICEMERIE ? ..... koga se obiduvas da pokazes kolku si " konstruktiven " i " lojalen " ? .......  no za zal , ne na interesite i zakonite na drzavata vo koja zivees tuku sosema sprotivno ... na drzava koja voopsto i ne e drzava na koja treba da i bides lojalen ... tuku ponekogas i lut sto si zema za sloboda da na momenti e navreduva drzavata vo koja zivees голема%20насмевка ..... epten sum dosaden .... a ????
sum ti kazal ednas...ti mislis taka a i sakas da bide taka...no realnosta e sosema druga...i gjabe sto zboruvam so tebe za mojata lojalnost kon  drzavata...me znaes mene...jas iljada pati sum kazal i pak ke ti kazam...nikogas nema da prifatam, da me vikaat makedonski albanec...no toa ne znaci deka ne sum lojalen kon mojata drzava(Makedonija)...jas sum albanec od makedonija...a za edno ke ti priznaam...uspevas da me provociras...mi gi znaes slabite tocki...za toa sekoja cest... 

Изменето од nema sto - 15.Октомври.2008 во 15:16
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 15:32
ma jas voopsto ne se obiduvam da provociram nekogo a ponajmalku tebe.... ne znam od kade takvo mislenje ? ... ednostavno i prosto ... toa si sto si .... kako sto na primer koga bi imal svajcarsko drzavjanstvo bi bil svjcarski albanec ... taka znaci si i MAKEDONSKI albanec ... nisto strasno ... naprotiv ... treba da se gordees so toa sto si MKD albanec , drzavjanin na najdemokratskata drzava na svetotголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,875 секунди.