IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 295>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:31
kako mozes da sfatis koga lojalnosta ti e poznata ama samo kon edna sosema druga drzava голема%20насмевка
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:32
inaku kako se biraat  moderatorite...gi bira administratorot ili ima izbori...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:34
da go birame miroslav za moderator...sto mislite vie...dobar predlog neli...no za zal ke go upropasti celiot forum...ne go biva...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:34
Originally posted by mileg mileg напиша:

Јас дискутирам на темите ама да не ме увредува твојот колега бојан81

...извини ама не можам да прифатам дека мојот колега бојан81 бил вулгарен...нема потреба од овакви работи, мислам дека треба тука да застанеме и да се прекине играва...по две недели пауза, почнуваш повторно со твоите хајки...не е во ред постојано некого да обвинуваш...а доколку ти се чувствуваш навреден, еве јас во мое и негово име ти се извинувам и те молам да престанеш да обвинуваш...

...непотребно одземаш енергија и создаваш лоша клима на форумов...според тебе како си тргнал сите не чиниме, а верувај секој од нас го дава најдоброто од себе за функционирање на форумов, и треба да разбереш дека не секогаш сме расположени, но се трудиме да функционираме и се да биде во најдобар ред (онолку колку што можеме, а колку успеваме тоа зависи и од вас) и дека воопшто не сме должни да трпиме обвинувања кои не држат и патем се навредливи!

...поздрав...

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:35
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

da go birame miroslav za moderator...sto mislite vie...dobar predlog neli...no za zal ke go upropasti celiot forum...ne go biva...

i jas sum na istoto mnenie  ... najposle da se slozime vo nesto голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:37
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

inaku kako se biraat  moderatorite...gi bira administratorot ili ima izbori...

...нема избори за модератори и ниту пак ќе има...модераторите ги избираат администраторите, така да дискусијата ви е непотребна...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:39

според тебе како си тргнал сите не чиниме, а верувај секој од нас го дава најдоброто од себе за функционирање на форумов, и треба да разбереш дека не секогаш сме расположени, !

...поздрав...

[/QUOTE]

tuka ne se slozuvam so tebe...ima nekoi virusi koi se mnogu poopasni od mileg...a ako toj nepoznatiot navistina go navredil nasiot sogovornik togas i toj zasluzva sankcija od administratorot...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:44
nema sto: tuka ne se slozuvam so tebe...ima nekoi virusi koi se mnogu poopasni od mileg...a ako toj nepoznatiot navistina go navredil nasiot sogovornik togas i toj zasluzva sankcija od administratorot...
------------------------------------------------------------------------------------------
...не го бранам бојан, но не можам да верувам дека воопшто така постапил, ниту е вулгарен, ниту агресивен, ниту дрзок, баш спротивно од сето тоа, и тој е еден од најстарите модератори, на Идивиди е од самиот почеток, од неговото формирање, така да штом опстанал како модератор до сега, сигурно има квалитети и не е онаков за каков милег се обидува да го претстави...патем за некого кого не познаваш мислам дека не е во ред да коментираш...а бидејки мене ме познаваш, еве се дружиме од кога си член, велиш 6 месеци, би те замолила да ми веруваш...

Изменето од moira - 14.Октомври.2008 во 18:58
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:58
Модераторите си ја работат добро својата работа,секоја чест. Проблемот е во нас членовите, ние си земаме преголема слобода во пишувањето и не се држиме до правилата на форумов. И кога ќе не опоменат ни е криво.
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 19:00
хехе така е валета во право си.Тоа што ми го направи бојан можеби било по грешка можеби не мислел на мене.Живи луѓе сме.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 19:01
Originally posted by Valeta Valeta напиша:

Модераторите си ја работат добро својата работа,секоја чест. Проблемот е во нас членовите, ние си земаме преголема слобода во пишувањето и не се држиме до правилата на форумов. И кога ќе не опоменат ни е криво.

...благодарам на поддршката...среќа
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 19:28
Според тоа што ми направи бојан не се работи дали е грешка или не треба да добие опомена од администраторот.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 19:32
...mislam deka se objasnivme i razbravme i deka ke stavish STOP, no ti povtorno prodolzhuvash...ne mi e jasno shto sakash da postignesh...?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 23:21
Originally posted by moira moira напиша:

nema sto: tuka ne se slozuvam so tebe...ima nekoi virusi koi se mnogu poopasni od mileg...a ako toj nepoznatiot navistina go navredil nasiot sogovornik togas i toj zasluzva sankcija od administratorot...
------------------------------------------------------------------------------------------
moira: патем за некого кого не познаваш мислам дека не е во ред да коментираш...а бидејки мене ме познаваш, еве се дружиме од кога си член, велиш 6 месеци, би те замолила да ми веруваш...

apsolutno nisto ne sum komentiral za karakterot ili kvalitetot na nasiot "unknown" moderator...jas sakav da kazam deka  toj treba da se sanksionira ako go napravil toa za sto zboruva mileg....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.