|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 295> |
Автор | |
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj ni bese bojan81...nekoja letecka cinija koja od vreme na vreme ne posetuva...toj e unknown za nas...6 meseci u ovoj forum i ne znam dali komentiral 10 pati na ovoj forum ili ne...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Важно тој ме нападна со вулгарни зборови на лп.Сакам под итно да се смени.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti ocekuvas deka nekoj ovie gluposti za koi da gi smislis ti trebase cel vek , kje gi sfati kako razumno pojasnuvane zosto vo nitu edna opstina vo ZAPADNA MAKEDONIJA ne se pocituvaat drzavnite obelezja ??? a toa dali nekoj od balkon vee ili ne vee zname e irelevantno vo slucajot so POCITUVANJE NA DRZAVNITE OBELEZJA ......
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podgotvi nekoja peticija... mozebi i jas ke se potpisam na nea
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka ne stanuva zbor za individualno paftanje so fljamuri ... kako sto na primer MAKEDONSKITE albanci go pravat so paftanje so fljamur na druga drzava ..... so sto normalno , se narusuva zakonot za upotreba na fljamuri na drugi drzavi .....tuka stanuva konkretno , zbor za koj postoi i zakon ..... koj zakon MAKEDONSKITE albanci ne go pocituvaat a po potreba i samo vo slucaj na zadovoluvanje na ne mal broj baranja od strana na vladata glumat lojalnost kon drzavata ......
Изменето од miroslav_g8 - 14.Октомври.2008 во 18:20 |
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сакам бидејќи можеби ќе ме банираат и затоа не сакам,но ако продолжи така ќе направам
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ајдеее, сега ја сврте плочата...?! ...те молам престани со овакви обвинувања, станува веќе досадно и почнува сите да не замара! ...повели коментирај на темите и без обвинувања...! ...поздрав... Изменето од moira - 14.Октомври.2008 во 18:17 |
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас дискутирам на темите ама да не ме увредува твојот колега бојан81
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e be... se plasis????
|
|
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се плашам од модераторите бидејќи еднаш ме банираа
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti bi se plasel da ne si " kon( de) struktiven " i " lojosan " gradjanin Изменето од miroslav_g8 - 14.Октомври.2008 во 18:26 |
|
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мирослав се плашам да не настане забуна како тогаш и да ме банираат повторно.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ispravno ... poubavo da se drzis do igricite ... a vozdrzis od komentari ..
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas od nisto ne se plasam druze...takov tip sum...samo od gospod se plasam...i te molam ne bidi tolku dosden okolu temata za lojalnost...da bese nekoj drug ke sfatev ama ti...
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |