|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 138> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ха ха ха
Не сакаш да ме видиш, да ме побараш нема да се осудиш, мислиш повеќе не е вредно, ако се јавиш ке звучи премногу бедно, епа конечно и ние сме едногласни во едно. Ха ха ха Твојот број повеке го немам, иако,признавам го паметам, но,за среќа знам она што не се повторува, полесно се заборава. Ни потреба немам да те видам, а случајност ако биде ке видиш,рамнодушна ке бидам. Ха ха ха Смеј се на своја страна, ке се смеам и јас, смеата е лек,алчно ке го пијам смеејки се на сиот глас. Но подалеку од мене, насмевки да не си размениме, саканата нивна цел би можеле да ја промениме и тркалото кон минатото да го свртиме. |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Засекогаш јас ќе трчам, по твојата валкана кожа.
|
||
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И пак не го добивам
она сто го посакувам и повторно во потрага нова продолжувам да талкам, по сличности мали, копии безвредни на саканите оригинали. Се плашам навика ми стана да кажам благодарам, на само зрак од сонцето што ке го побарам. И повторно сум бесна, што копнежот мој реалноста го раѓа, а потоа го крие како сонце што заоѓа и повторно не изгрева, оставајки ме, светлина вештачка да барам. Но ништо го нема истиот сјај, како што ни бојата за коса никогаш не е погодена, со онаа што е посакана, а во најдобар случај е само приближна. |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги спушташ алиштата
уште од врата а ти си гола што длабоко дише, а мене од раце ми паѓа шоља тазе кафе направено. Гледам парчиња распрскани керамички гледам флека голема ќе биде се мислам како на време да добијам додека ми приогаш додека се подлабоко дишеш а флека голема ќе биде ако не добијам на време кој во твојот поглед го нема. Гледам дека гледаш каде гледам наместо да гледам каде очекуваше да гледам. Бесно се враќаш кон алишта твои пред врата оставени со тивки клетви низ заби процедени за квака се фаќаш и сега имам време онакво какво не сакав да имам. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
300 spartanci
300 spartanci sekoj den bitka bijat dajte mi dajte , ocajno bara silata nivna kolkava i da ne nepomaga mnogu , fali zajre a nivniot komadant da e ahil dobro bi bilo no ,samo e jaden i jadno negovo "milo" bez odek e nisto cudno, sekoe cudo za tri dena no ostanuva negovo, za 20 veka |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. cekam jas cekam
aber da stasa.. aber da stasa od golema grada od cupe ubavo od cupe shashavko stravovi shto imashe dni i noki ne spieno aber donke aber milo kleti daskali shto tu zdumaa |
||
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se ragjas za da ziveesh,
A umiras za da ostavish pechat Inaku bi ostanal samo mastilo. |
||
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
||
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se budam i znam povtorno sama te zamisluvam,kako cekoris pak i ostavas trag vo srce sto te ljubi...
Vo gradive ogan,koj gori od bolka,stom go spomnam tvoeto ime,a velam hrabra ke bidam,no stom ke te vidam srce mi se kine... Ti si ljubov sto mi treba,ti si sreka sto ja nemam... Ti me nosis kako veter,me mamis kako dete, no ke prodolzam pak i povtorno sama do kraj... Samo posakav da znam,zosto boli koga ljubam, ke izdrzam do kraj iako povtorno te gubam, zaminuvam i znaj,VECNO KE TE LJUBAM ZASEKOGAS MI OSTAVI TRAG... |
||
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми велиш - Дај, побрзај !
Ти велам - Дај, застани, еве кај ми иде милото ми мое ! Ми велиш - Сега, сега, времето е, не престанувај, не престанувај, баш сега никако ! Ти велам - Дај, мило немој, ептен ми иде, како збор на врв јазик самошто неискажан и пушти ме, не ме држи, не...ме...држиии, дјиха коњче, отиде коњче, се растрча низ нова пољана, иди сега стигни го ако можеш ти ! Ти ми велиш насмеано - Никој веќе да го стигне не може, мило ми мое, а каде сега гледаш душиче ? А јас мислев нема да се види дека кон ранец гледам иако без здив дел мал од иднина ми светна како со ранец и со стапот во рака низ планина некоја пешки идам во некоја ноќ набрзо што иде на некој премин меѓуграничен велејќи си - Дај, побрзај ! Изменето од zbunet - 14.Октомври.2008 во 16:39 |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
xxx
Море од мастило Тешко ко олово Злорадо демне Полноќен плен. Мртов бран лежи Исфрлен на брегот - Сведок на залудно Потрошен ден. Изменето од filmadzijka - 16.Октомври.2008 во 09:00 |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Време,
нека застане на оној момент што ќе одберам, на кој би ги го потрошил она што преостана тврдоглаво штедејќи за некое време што ќе застане. Светот нека замрзне како слика, да ја одберам најбедната и најбезнадежната се она заштедено на неа да го потрошам, се она до самата срж цел да се потрошам, а потоа спокојно да застанам во долгиот молг покриен со сенка со светлина потрошена и одраз исчезнат. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vreme soncevo
..vreme deneshno .. na klupa vo parkot ...sedi drugarka mila ..so fildani kafe od drugi shto skrila ...si ceka ..i ceka ... edno nuse ..za gosti shto peka ... ama nuse malo ... na forum dreme samo .. klupata tazna ...zjae sega prazna ... kafeto slatko ... se ladi ...dodeka so nego mackata komshiska se sladi |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хаику 21
Ветрот чекори - Под вратата се лизна Сув јаворов лист. |
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |