![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 958959960961962 1402> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк,... т.е да прашам ( ама ме мрзи да ја барам темата
![]() кој сака да му пишам петка ?? ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
SDK......pa-pa-pa-pauuuuuu.......juhuuuuuuuuu........
vecerva sum vo Rio................. ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 10.Октомври.2008 во 20:03 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Ke ja pocekam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сдк Смрт Система
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk... neshto tivko vecerva...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк...нервиве ги изгубив денеска со очајниве интернет линии...незнам колку пати денес...пдни-стани,падни-стани....а најтрагично од се’ е што продолжува и вечерва
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...cuvaj nervi...koga kje dojdesh tuka... eheee...kje ti stane rutina... padni...stani...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк...само да дојдам јас таму...све ќе се оправи
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sdk ... NEMA
![]() |
|
![]() |
|
сдк...не ми се мешај у штипки
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
зашто mamma е на суспенд
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sdk ... i da znaes deka kje mi kaaaze
![]() |
|
![]() |
|
sdk ... koj ima namera da pise neka pise ... za 5 minuti zatvaram firma i odam doooma
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...toa e sakam da prasam... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 958959960961962 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |