IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 957958959960961 1402>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 22:45
сдк ке видиме крајот го краси делото големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 23:41
сдк Вставай страна огромная
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 01:08
sdk...utre ne mi se ide na shkolo...pogotovo na prv chas...damn
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 01:57
SDK...KONECHNO,DOBIV COVEK
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 08:03

Сакам да кажам......останав недокажана.....изненадување.........трепкање..........
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 08:31
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 13:19
Сакам да кажам дека ми е чудно нешто,да не станува монотоно?!? Милото ми е се помило, ама нешто сепак ме мачи, ме чуди, ме збунува, ме плаши...Не сакам да завршат тие мали слатки љубовни треперења на срцето што ги чувствувам секој пат кога ќе ми пише, додека го гушкам, мечтаејќи да сме заедно во постела...
Сакам да кажам дека почнува да ми значи многу,без размислување го внесов во мојот живот,би сторила се за него, а не сум сигурна дали е исто и кај него.
Сакам да кажам дека можеби ми треба било каков мал доказ и подршка за да можам да продолжам со односот што го имаме!...
На почетокот воопшто не ми пречеше дали истото што го прави со мене, го прави со милион други, но сега...сега е некако е поинаку...Не сакам да се врземе, сеуште сме млади, но сакам да знам дека ова не е само "заебанција!"
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 14:03
Sakam da kazam deka vcera vecerta mi trgna tragicno..bev u Skopjanka..zaboraviv kako se vikase dupkata..i dodeka jas se zezav so prijatelka,nekoj mi go mavna novcanikot i mobilniot :( Ziva panika,ima dogovoreno pokasno da odam na rodenden..,a drugarka mi zamina pred mene.Dignav panika..dojdoa i cajkani...Ali koga se mislev deka e popusto...nekade okolu 22.30...dojdoa dobrite cickovci u plavo..i mi mavtaa so novcanikot..E sega parite ne bea tamu..ali karticata ..Mobilniot otide po gjavolite     JBG..vazno posle fino se provedov
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 15:58
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 16:09
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

Sakam da kazam deka vcera vecerta mi trgna tragicno..bev u Skopjanka..zaboraviv kako se vikase dupkata..i dodeka jas se zezav so prijatelka,nekoj mi go mavna novcanikot i mobilniot :( Ziva panika,ima dogovoreno pokasno da odam na rodenden..,a drugarka mi zamina pred mene.Dignav panika..dojdoa i cajkani...Ali koga se mislev deka e popusto...nekade okolu 22.30...dojdoa dobrite cickovci u plavo..i mi mavtaa so novcanikot..E sega parite ne bea tamu..ali karticata ..Mobilniot otide po gjavolite     JBG..vazno posle fino se provedov

...abe aj ti da si ziv i zdrav... mene tri pati me opeljushija... ne mi beshe tolku za parite...jas retko imam pari vo novcanik...mi beshe za licnata karta...karticite...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 16:11
kaj ima , tamu se krade намигнување ... nezgodno kje bide da stavat raka vo moj djeb смеење ..... kje me usramat mene смеење
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 16:26
..na vremeto edna moja prijatelka.. beshe na odmor.. s evrakja i vo stanot si ostava  albanska leka... mrtva ladna kazuva... e lugje...baraa aramiive...baraa neshto da se omrsat...ama koga vidoa deka nishto nema...mi ostavija barem edna leka...газење%20од%20смеење
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 16:35
ama karticata ne bese moja...na majka mi..Kje me zgazese ona..taka da jas si ostanav do ponedelnilk goltar,si go usrav vikendot..a imav takvi planovi

Изменето од alan ford - 10.Октомври.2008 во 16:36
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 17:15
нема по голема срекjа и лjубов од дететобакнеж
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 957958959960961 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,898 секунди.