|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 957958959960961 1402> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ке видиме крајот го краси делото
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк Вставай страна огромная
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...utre ne mi se ide na shkolo...pogotovo na prv chas...damn
|
|
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK...KONECHNO,DOBIV COVEK
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам......останав недокажана........................
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека ми е чудно нешто,да не станува монотоно?!? Милото ми е се помило, ама нешто сепак ме мачи, ме чуди, ме збунува, ме плаши...Не сакам да завршат тие мали слатки љубовни треперења на срцето што ги чувствувам секој пат кога ќе ми пише, додека го гушкам, мечтаејќи да сме заедно во постела...
Сакам да кажам дека почнува да ми значи многу,без размислување го внесов во мојот живот,би сторила се за него, а не сум сигурна дали е исто и кај него. Сакам да кажам дека можеби ми треба било каков мал доказ и подршка за да можам да продолжам со односот што го имаме!... На почетокот воопшто не ми пречеше дали истото што го прави со мене, го прави со милион други, но сега...сега е некако е поинаку...Не сакам да се врземе, сеуште сме млади, но сакам да знам дека ова не е само "заебанција!" |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka vcera vecerta mi trgna tragicno..bev u Skopjanka..zaboraviv kako se vikase dupkata..i dodeka jas se zezav so prijatelka,nekoj mi go mavna novcanikot i mobilniot :( Ziva panika,ima dogovoreno pokasno da odam na rodenden..,a drugarka mi zamina pred mene.Dignav panika..dojdoa i cajkani...Ali koga se mislev deka e popusto...nekade okolu 22.30...dojdoa dobrite cickovci u plavo..i mi mavtaa so novcanikot..E sega parite ne bea tamu..ali karticata ..Mobilniot otide po gjavolite JBG..vazno posle fino se provedov
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe aj ti da si ziv i zdrav... mene tri pati me opeljushija... ne mi beshe tolku za parite...jas retko imam pari vo novcanik...mi beshe za licnata karta...karticite... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj ima , tamu se krade ... nezgodno kje bide da stavat raka vo moj djeb ..... kje me usramat mene
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..na vremeto edna moja prijatelka.. beshe na odmor.. s evrakja i vo stanot si ostava albanska leka... mrtva ladna kazuva... e lugje...baraa aramiive...baraa neshto da se omrsat...ama koga vidoa deka nishto nema...mi ostavija barem edna leka...
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama karticata ne bese moja...na majka mi..Kje me zgazese ona..taka da jas si ostanav do ponedelnilk goltar,si go usrav vikendot..a imav takvi planovi
Изменето од alan ford - 10.Октомври.2008 во 16:36 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема по голема срекjа и лjубов од детето
|
|
Внеси реплика | страница <1 957958959960961 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |