|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 295> |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова распит е?
Те молам престани со распитот и тука ставам крај на разговорот. Мислам дека доволно одговорив, иако и не морав воопшто да ти одговорам. Поздрав |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро моира како ќе кажете така.Јас барав од вас одговор а вие не ми давате одговор.Ќе се жалам на администраторот
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се жалиш на администраторот........тапреку напреку....или во слободен превод.......Ме боли стапов. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...жали се и во Стразбур ако сакаш...твое право...ќе го почитувам...само јас не знам каде да се жалам...
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти оди кај Алан Форд да се жалиш......... |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka ke bide brisano, ama bar se iznasmeav p.s. patem...neli ovde ne vazat nikakvi pravila Изменето од butel2 - 09.Октомври.2008 во 11:15 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nejze i e sram da ti kaze .... kje se povlece ... jas i Palestinec kje bideme novi moderatori
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мирослав сакам да те прашам од кога ќе бидеш модератор да имаме наш човек за модератор на политика.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мичо не го лажи детето гледаш верува во све што е напишано.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vekje kazav ... koga kosovo kje bide priznaeno od strana na OON ...i jas ne sum niciv covek .. jas sum NEZAVISEN
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka delija skopje zasluzuva eden podolg odmor...ne znam kolku temi se upropasteni samo od nego...i sto e najvazno go zagrozuva teritorijalniot integritet na R.M...lelelele,kolku clenovi samo dobile suspenzija za ovaa greska...kaj se moderatorite za da gi primenuvat pravilata za site clenovi...sum vi rekol 1000 pati deka na nego poveke mu interesira Veliku Srbija od kolku R.M... izgleda mnogu tesko mu odi so novata reslnost...republika kosovo,na prva ubavo zvuci ama za nekoi e neprifatlivo...za tipovite kako d.s. im go preporacuvam vardar... |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od moderatorite baram pod itno da ja otvorat temata "Makedonija ja prizna Kosovo"...ne e kriva temata sto nekoi lugje ne znaat da diskutiraat ama bas vo nikoja tema taka kako sto mu dolikuva na eden covek...namesto da se zatvorat temi treba da se banirat tie koi sekogas gi upropastuvaat ovie temi...taka ke imame red u ovoj forum... |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема што да бараш од модераторите затоашто темата е затворена од администраторот поради прекрасните и издржаните коментари кои ги дадовте на темата, како и епитетите со кои се гоштевавте меѓусебно и ја гоштевавте Македонија .
Сега темата е колку толку прочистена и можете да продолжите со дискусијата!!! Поздрав |
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |