![]() |
|
Дали мажите знаат да сакаат ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 29> |
Автор | |||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
па затоа се скаравме ние.....(ама има љубов)
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Туууу..... дали сум терсен.......ти ако си ми женска, нема да ме трпиш ни 2 и пол минути. |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
ама сите опаку....... ти си терсен
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Е јас многу ретко викам:„ Како сакаш ти“ |
|||
![]() |
|||
||
ЗАЉУБЕН МАЖ...........ПРВО ЌЕ ТЕ НЕРВИРА НА СЕКОЈА СИТНИЦА,А ПОСЛЕ И КОГА НЕ ТРЕБА ЌЕ ТЕ ПРАШУВА.........ПА КАКО САКАШ ТИ?????? (и тоа во погрешен момент) Изменето од mrzla - 05.Октомври.2008 во 02:59 |
|||
![]() |
|||
Sasko047 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2008 Локација: Polynesia Статус: Офлајн Поени: 24 |
||
E toa e drugar-ka
|
|||
![]() |
|||
||
Пишува горе дека ја оставив......за век и веков.....ќе додам. |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
палестинец...остај ја и се спие...а кога и се спие не знае што зборува..фина е она..романтична...само не и е д`н
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
||
Нешто паметно и од тебе........ Не ни заслужуваш да бидеш читана. |
|||
![]() |
|||
Sasko047 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2008 Локација: Polynesia Статус: Офлајн Поени: 24 |
||
Гледаш, тука е проблемот. Мажот мора да биди и со другари и да гледа фудбал, а и да се опушти со некое пиво. Дали имаш слушнато за гушење со воздух. Е токму тоа ќе се случи ако ти е само до сукњата
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Кејт, не се бе сите такви... ![]() Изменето од anastea - 05.Октомври.2008 во 01:10 |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
abe...abe....jas sum mudra i denje i nokje....
ama...imam ideja.....: aj ne citaj me
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
||
Абе не се докажувај......ќе те засака. |
|||
![]() |
|||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
||
Не те љубам, знај, јас тебе мила, од онаа вистинската блед си само сјај, а со мене само таа била, чии очи се синеат без крај. |
|||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |