|
Дали мажите знаат да сакаат ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko e dodeka da zasakaat nekogo a posle .......eeeeeeeeeeeeee |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu faktori vlijaat na cuvstvoto nareceno ljubov.Koga sme pomali ljubovta ja gledam mnogu poednostavno bez bremeto na problemite so gi nosi edna seriozna vrska.Koga ke podporasneme ljubovta ja kontrolirame so razumot,bidejki vosprotivno moze komplikacii da nastanat kolku sakas.Nema definicija za ova prasanje ili tocen odgovor....se e individualno!!
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze i toa da bide od ljubov?
|
|
beticka
Група Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj covek e roden so custva i sigurno deka moze da saka.jas licno mislam deka mazite sakaat poveke od zenite i drzi ona:zad sekoj maz stoi edna uspesna zena!
|
|
betty
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaat ako se pofer
|
|
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makite znaat da sakaat i toa posilno i od zenite, megutoa ima i isklucoci
|
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си исклучокот,веројатно.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mazite poveke sakaat za zenite , kazete mi eden primer koga zena poginala vo borba so druga zena za maz . Vo cela ebana istorija .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skrsen...odnesen od bolka!!Zarem trebase vaka da bide?Prasanja bez odgovori...sekojpat koga ke ja otvoram dusata pred nekogo se slucuva istoto.Kade da odam?Sto da pravam?Zosto bas jas?Eh...eve me na forumot da si otkinam parce od dusata i da ja spodelam so nekogo.Najmiloto sustestvo me prezira,me mrazi...A jas samo sakav da bidam so nejze i da spodelam mir i uzivanje vo ona so go imavme...Povreden od mnogu,iskoristen od mnogu vlegov vo ovaa vrska da najdam mir.Priznavam na pocetok bev skeptik kako i site drugi i si ostavav rezerva da ne bidam pak povreden...ne sakam da baram izgovori za moite postapki,samo sakam da me svatis zosto seto toa!
Dali mazite znaat da sakaat...heh...tema za razmisluvanje! Sega vo ovoj moment dojdov do eden zaklucok...greskite od minatoto ne vlecat kako vakum..site...bez isklucok!!Ni ja grizat idninata... Znaat da sakaat...i toa kako!!Bez zadrski,bez zadni misli.....da sakaat onaka cisto i ubavo!Posebno koga pominale eden od po trnje bez neznosti i razbiranje!! A neli e toa ona so ne deli od zivotnite??? |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво е ова прашање?
Секој знае да сака, само на свој начин.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаат да сакаат......ама само на една ќе и биде изјавена љубов..........ако нешто тргне на лошо...таа ќе биде и последна
|
|
Sasko047
Нов член Регистриран: 04.Октомври.2008 Локација: Polynesia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj so znae da saka, sakal,saka i ke saka. Toa ne e povrzano so vozvrakanjeto ljubov. Ednostavno toa e licna duhovna potreba koja te vozvisuva i pravi sreken.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се најдува по некој што знае да сака...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaaaaaaaa................
- nekoi sakaat fudbal
- nekoi na lov da odat
- a ima i takvi sto sakaat, ama ne znaat sto
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |