|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 37> |
Автор | |
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога си во мир со некого, тогаш значи дека му/и е навистина простено.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne baraat proska,cuvstvuvaat vina na sovest i sakaat da se opravdaat i vekje ni samite neznaat kako pa se topat od ljubeznost i usluzlivost,dodeka ne se uverat deka e zaboraveno i da se oslobodat od sovesta...Epa stom e taka i jas ke se pravam mutava i koga ke sakam da gi macham samo indirektno ke gi potsetam...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој грешкољубец бара прошка за може да го продолжи неговото животно дело
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Велат... "100 добра направи, едно лошо не прави...." (демек со тоа лошо ќе ги поништиш сите оние 100 добрини и нема да ти биде простено ) Не можам да го прифатам тоа... и секогаш ќе простувам... Не можеме да очекуваме нам да ни биде нешто простено, а ние да не простуваме... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:41 |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... што не сакаш да зборуваш со мене ... ... понекогаш и јас не сакам да зборувам со мене Изменето од filmadzijka - 04.Октомври.2008 во 02:24 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простувањето не е знак на слабост...напротив тоа е знак на мудроста. Кој знае да простува знае да се стави во положбата на виновник и во неговите слабости да ги препознае сопствените.Личноста која знае да прости е поуспешна бидејќи....знае да владее со ситуацијата и мирно да ја реши.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо веке не простувам..преку глава ми е од простување
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во себе ќе простам.......јавно не покажувам дека сум простила.......за секој случај.......да не ја злоупотребат прошката |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМА ШАНСИ... А ОН НА МЕНЕ???
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da i prostam koga me navredi najmnogu sto mozese. Mi rece - Glup si kolku si ubav
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prostuvam ama ne zaboravam
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te molam prosti mi
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne zgresiv, ti me natera da zgresam.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |