|
Македонци најдени во пописи од 1899 год. |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да Да - се тешиш,кажав јас дека си жален во последно време |
|
ThrakerAnticki49
Група Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добре де, обясни ми какъв е произхода на вашето -ски. Аз не знам. Джафери казва нещо, което ми се струва донякъде логично. Ти казваш не е вярно, но не ми казваш от къде е това -ски?
Защо да съм жален, много неща не ми са ясни и се надявам да ми помогнеш. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жален си бидејки си во состојба да читаш/слушаш Грк,Србин,Шиптар и кој знае уште кој друг а Македонец неможеш да слушаш и да ја испочитуваш неговата желба.Епа ТуркоМонголизиран тракиецу побарај си сличност во оние кои ги сакаш и ги слушаш - очигледно јас и ти(Македонците и Бугарите) неможеме да се сложиме,ние не сме како вас Бугарите - „девојки за сите“,ние зме за Македонија на Македонците - и на никој друг
СКИ - ОВ тоа ти е - Македонец е Македонец - сакал нејкел - чорба туркомонголче |
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Буги брадър
|
|
ThrakerAnticki49
Група Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се нервирай. ПРОСТО ТЪРСЯ ИСТИНАТА. ТОВА Е. А желбата за самостойна и независна Македония я почитувам. Бъди сигурен. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се нервирам воопшто - ги знам јас сите пропагандни финти на туркомонголите - а ако сакаш да ме прашаш за мене или ако сакаш да прашаш било кој Македонец за Македонското ни чувство - прашај или ако не ти е верно слободно читај ги и Џафери и Милошевиќ и Туѓман па и Сталин,Мицотакис и Димитров ако сакаш читај ги можеби тие за твоето туркомонголско потекло знаат повеке од тебе,за мене сигурно од мене повеке незнаат
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |