![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 937938939940941 1402> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мистириоз мама ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...DOBRO UTRO........
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SDK,mi nedostigas spanko moj
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
SDK ... bez ogled na dozdot , denot mi zapocna PREKRASNO
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам...колку е чудно...колку може да биде празен
животот ...кога една личност нее покрај тебе...или кога живееш...
помеѓу толку луѓе......а мислиш ...само на него.....
![]() ....се заборавив малку.....
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Никако...
Яс по убаво нешто одамно немам читано. ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...dosadno u pm...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Sdk yeeeah vikend e , konecno nekolku dena slobodno ...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Прекрасно Блашке...Ме растажи ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...sakam da kazam... blashke moja ubavo e koga mislish na nego... i ushte poubavo kje bide...koga kje ti podari del od nego... i koga posle kje mislish i na niv... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сакам да кажам... т.е. да си ја бацам сваќата...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од pagane - 03.Октомври.2008 во 16:26 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 937938939940941 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |