|
СВЕТИ МОШТИ |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | |||||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Брат, не биди смешен, сите ти се смеат!! Да ја немаше прво ставено сликата на Господин Господин Стефан, а сега на Вранишкоси, и да го немаше тој ник на цинизам и потсмев, ќе можеше ова да го кажеш. Ама ај погледни си ја гредата прво!! Ај да пресметаме кој е христијанин, а кој не. |
|||||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|||||
ggstefan
Сениор Регистриран: 19.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 266 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a sto tebe ti preci mojata slika? moze jas sum toj na slikata! samo uste so vandalizam i hakerstvo mi gi trgnavte i dvete sliki, bez nikakvo moe prekrsuvanje na nekoe pravilo.
za ova uste cekam da mi javi Messenger koj e glaven na ovoj forum, pa da se pozalam. ova e neviden vandalizam i vulgarnost. mislite uste e sreden vek, a vie ste inkvizitori. |
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Е сега што се правиш на мутав? Та нели зидарски ти кажа дека тој ти ја тргнал сликата од причина што се исмејуваш и се подигруваш со чувствата на многумина верници? И на оваа тема, би те замолила, ако имаш да пишеш нешто оддржливо, пиши, ако не - ти дадов предлог каква тема да си отвориш |
|||||
|
|||||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
АБРЕ
EVANGELOS!!!
ВИ ГИ ЧИТАМ ТУКА ГЛУПОСТИТЕ ШТО ПИШУВАТЕ ЗА ИКОНАТА НА СВ. АП. ЛУКА!!!
ПА ТОА НИЕ НЕ ГО КАЖУВАМЕ - НАУКАТА ГО КАЖУВА!!! - ИЛИ ТИ НЕ ЖИВЕЕШ У 21 ВЕК?
ИДИ ПА СО НИВ РАСПРАВАЈ СЕ: И ЗА ИКОНАТА, И ЗА ВИЗАНТИЈА!!!
|
|||||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ШО СО НАС СЕ РАСПРАВАШ?
|
|||||
|
|||||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Тетратка џабе се нервираш со него понекогаш ни самиот не се разбира што зборува, пишува да се напише нешто без разлика дали држи вода или не
|
|||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А бе ни избегаа децава!!! Изгледа отидоа да се посоветуваат со пасторите за понатамошна стратегија. Најверојатно им снема финти
Сепак, искрено многу ми се интересни - преку нив се докажува ПРАВОславието!!! |
|||||
|
|||||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Навистина е поинтересно со нив ај нека се посоветуваат па да видиме што имаат да кажат. Можеби отидоа да ја прочитаат грчката Библија, колку за потсетување и тие се православни христијани и кај нив има светци а не старешини |
|||||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ако ако... откако ќе сфатат дека ниту нивните пастори немаат доволно финти за да го покажат православието како невистина, сепак ќе си дојдат и тие во наш кош
Јас му реков еднаш на ЕвАнгелос и цврсто стојам зад тоа Сo раширени раце го чекам да ми стане братче во Христа!! |
|||||
|
|||||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Хехех,а јас пак одамна го видов неговото талкање и му понудив да ми постане братче во Ислам.А можеби ти Маран Ата ќе ми постанеш сестричка, знаеш нашите велат: НИКАД НЕ РЕЦИ НИКАД! |
|||||
Maran Ata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A ne brat! Nikako. Da stanam muslimanka ta posle maz mi da go delam so uste 10 drugi zeni. Ne ne fala |
|||||
|
|||||
deshad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И ти ептен ја прекардаши, да намалеше малку.
Ок, извинете на офтопикот. |
|||||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Абе БРАТЕ ИСЛАМ ај пули си работа !!!
ова не е твоја тема~~~
а за тоа ДАЛИ НАШАТА Е ПРАВА ВЕРА
ПРАШАЈ ГИ ВАШИТЕ ДЕМОНООПСЕДНАТИ (ДЕМЕК ЏИНЏИИ) ШО ИДАТ ВО НАШИТЕ ЦРКВИ ДА ГО НАЈДАТ СПАСОТ
BTW.
ОД СВЕТИТЕ МОСТИ ДОБИВААТ ИСЦЕЛЕНИЕ !!!!
ПА МОЖДА ТРЕБА ДА РАЗМИСЛИШ ТИ?
|
|||||
|
|||||
deshad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не фала, веќе сум размислил. Не ме бива мене за мирисање на коски. |
|||||
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |