|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 295> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alan Ford tokmu tebe ti iznesov edna situacija kade Moira mene me navredi, dva pati vo kritiki, ti ostana gluv ... a potoa kritiki 3 pati bese brisena dza da na kraj celosno bide trgnata....
no i toa poveke ne vazno, ti si imas svoi mislenja , jas moi, i teroristite za nekogo se heroi... pozdrav |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas me interesira od kogo i zosto ke krkam ban i izvini ama jas nemam predpostaveni ovde , doagjam po svoja volja , citam sto me interesira i pisuvam kade sakam i sto sakam ako ti imas vlijane vo dodelbata na banovi, poveli , dodeli mi |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema da navlagam ..iskreno moze i da te navredila..eve i da receme deka e taka...pa sto/..kade e problemot..i moira e samo covek..i ona ima svoi zuti minuti..Imajki predvid so kakvi se pacienti tuka si ima rabota..dobro sto uste e normalna..a za navredi..da ne otvaram usta..gi ima tuka nekolku vekje zreli za dozivotna suspenzija..ama toa e..si imaat oni svoja "mama" koja sekogas gi zabrisuva koga kje se pokakaat poz Butel |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако те интересира, оди прашај некој модератор од кого можеш да окркаш бан на овој подфорум..... А јас веќе ти реков немам влијание, и не ги вади работите од контекст, кога веќе ме цитираш цитирај го целосниот коментар што го оставив.... на оваа тема.. Ти реков мислам и нешто друго, да земам да се расправам со тебе за нив двајца или за некој друг не мислам.... Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 13:56 |
||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
темава ја заклучувам и повеќе за вакви неполитички дискусии форумот политика нема да биде место. Пак ќе ви напишам имате забава љубов, секс што ли не одете таму препукувајте се.
------------------- И покрај моето мислење дека местото на темава не и е за во Политика сепак темава ја отварам поради желбата на повеќе членови да постои ваква тема. Идивиди е наш форум и единствен форум кој функционира за членовите така да темата што ја сакате тогаш истата и ја имате. Само ве молам без навреди и препукувања, зошто истите ќе бидат веднаш избришани. Поздрав до сите Изменето од bojan81 - 01.Октомври.2008 во 13:49 |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovaa tema treba da bide kaj atraktivnite temi
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miroslav sto bitna so tvoeto moderatorstvo be
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taman se ponadevav ke bidne politika ona sto bese nekogas ... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako nema tuka fajterstvo kje e off topic
a na forum ide toa verbalno mucenici na site strani, ko Isus bre, tamam za veronauka |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам да им е заблагодарам на модераторите за повторното отварање та таа тема.А сакам да кажам тие почесто треба да бидат овде бидејќи има секакви луќе кои ќи напаќаат јавните личности.Ви благодарам уште еднаш
Изменето од mileg - 01.Октомври.2008 во 22:35 |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
verojatno trgas od sebesi prvo |
||
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па алан јас не сум напаѓал и нема да напаѓам.Тоа беше за правилникот,а не за модераторот.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nesi????
a za mene be site tie idiotstini moreeeeeeeeeee |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ti ako imas kratko pametenje toa e tvoj problem malechok ...prvo se sipa na moderator a potoa i na gospodinov nad tebe..Crni dupki imas ili nesto treto e rabotava |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |