IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 295>
Автор
Порака
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 12:23
Alan Ford tokmu tebe ti iznesov edna situacija kade Moira mene me navredi, dva pati vo kritiki, ti ostana gluv ... a potoa kritiki 3 pati bese brisena dza da na kraj celosno bide trgnata....

no i toa poveke ne vazno, ti si imas svoi mislenja , jas moi, i teroristite za nekogo se heroi...

pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 12:28
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

, јас ти кажувам за твое добро, да не кркаш ти бан па ти види сега..
Од мене нема сигурно, но од тој што ти е претпоставен на овој подфорум.

bas me interesira od kogo i zosto ke krkam ban i izvini ama jas nemam predpostaveni ovde , doagjam po svoja volja , citam sto me interesira i pisuvam kade sakam i sto sakam

ako ti imas vlijane vo dodelbata na banovi, poveli , dodeli mi
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 12:31
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Alan Ford tokmu tebe ti iznesov edna situacija kade Moira mene me navredi, dva pati vo kritiki, ti ostana gluv ... a potoa kritiki 3 pati bese brisena dza da na kraj celosno bide trgnata....

no i toa poveke ne vazno, ti si imas svoi mislenja , jas moi, i teroristite za nekogo se heroi...

pozdrav

nema da navlagam ..iskreno moze i da te navredila..eve i da receme deka e taka...pa sto/..kade e problemot..i moira e samo covek..i ona ima svoi zuti minuti..Imajki predvid so kakvi se pacienti tuka si ima rabota..dobro sto uste e normalna..a za navredi..da ne otvaram usta..gi ima tuka nekolku vekje zreli za dozivotna suspenzija..ama toa e..si imaat oni svoja "mama" koja sekogas gi zabrisuva koga kje se pokakaat
poz Butel
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 13:55
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

, јас ти кажувам за твое добро, да не кркаш ти бан па ти види сега..
Од мене нема сигурно, но од тој што ти е претпоставен на овој подфорум.

bas me interesira od kogo i zosto ke krkam ban i izvini ama jas nemam predpostaveni ovde , doagjam po svoja volja , citam sto me interesira i pisuvam kade sakam i sto sakam

ako ti imas vlijane vo dodelbata na banovi, poveli , dodeli mi

Ако те интересира, оди прашај некој модератор од кого можеш да окркаш бан на овој подфорум.....
А јас веќе ти реков немам влијание, и не ги вади работите од контекст, кога веќе ме цитираш цитирај го целосниот коментар што го оставив.... на оваа тема..
Ти реков мислам и нешто друго, да земам да се расправам со тебе за нив двајца или за некој друг не мислам....

Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 13:56
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 14:09
темава ја заклучувам и повеќе за вакви неполитички дискусии форумот политика нема да биде место. Пак ќе ви напишам имате забава љубов, секс што ли не одете таму препукувајте се.

-------------------

И покрај моето мислење дека местото на темава не и е за во Политика сепак темава ја отварам поради желбата на повеќе членови да постои ваква тема. Идивиди е наш форум и единствен форум кој функционира за членовите така да темата што ја сакате тогаш истата и ја имате. Само ве молам без навреди и препукувања, зошто истите ќе бидат веднаш избришани.

Поздрав до сите

Изменето од bojan81 - 01.Октомври.2008 во 13:49
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 16:41
ovaa tema treba da bide kaj atraktivnite temi
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 16:44
miroslav sto bitna so tvoeto moderatorstvo be
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 16:52
Originally posted by bojan81 bojan81 напиша:

темава ја заклучувам и повеќе за вакви неполитички дискусии форумот политика нема да биде место. Пак ќе ви напишам имате забава љубов, секс што ли не одете таму препукувајте се. -------------------И покрај моето мислење дека местото на темава не и е за во Политика сепак темава ја отварам поради желбата на повеќе членови да постои ваква тема. Идивиди е наш форум и единствен форум кој функционира за членовите така да темата што ја сакате тогаш истата и ја имате. Само ве молам без навреди и препукувања, зошто истите ќе бидат веднаш избришани. Поздрав до сите

Taman se ponadevav ke bidne politika ona sto bese nekogas ...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 18:34
ako nema tuka fajterstvo kje e off topicсреќа
a na forum ide toa verbalno
mucenici na site strani, ko Isus bre, tamam za veronauka
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 22:28
Сакам да кажам да им е заблагодарам на модераторите за повторното отварање та таа тема.А сакам да кажам тие почесто треба да бидат овде бидејќи има секакви луќе кои ќи напаќаат јавните личности.Ви благодарам уште еднаш

Изменето од mileg - 01.Октомври.2008 во 22:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 23:43
Originally posted by mileg mileg напиша:

Сакам да кажам да им е заблагодарам на модераторите за повторното отварање та таа тема.А сакам да кажам тие почесто треба да бидат овде бидејќи има секакви луќе кои ќи напаќаат јавните личности.Ви благодарам уште еднаш

verojatno trgas od sebesi prvo
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 00:15
Па алан јас не сум напаѓал и нема да напаѓам.Тоа беше за правилникот,а не за модераторот.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 00:23
nesi????
a za mene be site tie idiotstini moreeeeeeeeeeeтагалутина
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 00:38
Originally posted by mileg mileg напиша:

Па алан јас не сум напаѓал и нема да напаѓам.Тоа беше за правилникот,а не за модераторот.

pa ti ako imas kratko pametenje toa e tvoj problem malechok ...prvo se sipa na moderator a potoa i na gospodinov nad tebe..Crni dupki imas ili nesto treto e rabotava   
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.