|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 295> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ocigledno e stignat krajniot stadium ..... pocnuva da korespondira samiot so sebe .... a vprocem , nekomu drugo i ne preostanuva .... mora najprvin da se ispozdravi so site ..... vo soliterot ...... |
||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анакин местово за воков разговор не е политика, оди на вицови, досетики или на некое друго место па прави лични муабети. Ова е форум политика.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе се опасни фаци се јавија на форумов м.м.е.(еве по желба на Мамамд употребувам кратенка), се некои тесно поврзани со најважните луѓе, па се перчат нешто ова она....
Абе пуштете го човекот на раат, немојте утре вистински да го стават админ. па после ќе видам што ќе правите, одма ќе му се улижувате... as usual. Седете си мирни. Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 11:33 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro som samo moeto bilo off topic ok nema vise |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bojan pozdrav...
a ovaa tema e otvorena od koleskata tvoja i tuka ne vazat pravilata za politika... znaci dozvoleno e se osven "ekstremni" navredi iako jas mislam deka cela ovaa tema e off topic za podforum politika, ama zakon e zakon , a Moira e zakon |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не е само Моира закон на овој подфорум туку и уште еден......кој е тој самата/самиот заклучи.
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum zaklucila odamna ... Bojan verojatno se sekava deka i nemu Moira mu koregirase postovi ...
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па што ако му корегирала, тоа било колегијално, и Моира да имала неисправен пост он сигурно дека ќе ја корегирал...
Само немам намера да се расправам сега за нив двајца, јас ти кажувам за твое добро, да не кркаш ти бан па ти види сега.. Од мене нема сигурно, но од тој што ти е претпоставен на овој подфорум. Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 12:05 |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto ima loso ako koregirala postovi?...ne razbiram |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, da, sigurno...
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa Bojan e moderator, i toa eden odlicen moderator i za razlika Od Moira nikogas ne navreduval clenovi, nitu pisuval nedolicni postovi... najnakraj mojot post na koj se javivte bese upaten do Bojan, nemojte da se trudite da me zavlecete vo diskusija koja odi vo drug pravec Изменето од butel2 - 30.Септември.2008 во 12:08 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никој бе не се обидува да те завлече каде го виде тоа дури и ти реков дека се повлекувам од понатамошно дискутирање, затоа не збори во множина.
Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 12:17 |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Butel iskreno ama nemam nikakva namera da te zavlekuvam bilo kade...veruvaj mi...Pravo da ti kazam se slozuvam so tvoite politcki stavovi,taka da veruvaj ne sakam da sporam okolu toa...no za moira da kazes deka vregja e krajno neseriozno. Covek so integritet kako nejziniot ednostavno u svojot mentalen sklop ne poznava nesto kao uvreda..Da,se slozuvam brise mislenja,preprava..no toa e nejzi n sud..sekogas kje ima nezadovolni..btw..i mene i me brisela,i me koregirala,i me ima banirano...pa sepak kje kazam..moira plus uste dva-trojca se besprekorni u vrsenjeto na svojata moderat. rabota
poz |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne rece tuku potoa si koregirase... taka da jas dodeka pisuvav pisuvav na prvicniot tvoj post, no, ne e ni vazno
|
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |