|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 910111213 53> |
Автор | ||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wtf?seriozno li e ovoa ziti gospod eden? |
||
respect my authoritaaa
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum ovde za da glumam nesto sto bi sakala da bidam i na toj nacin da si gi lecam kompleksite,naprotiv ovde sum za da bidam ona sto navistina sum i na nekoj nacin mi pomaga da se pronajdam sebesi i da se zapoznaam podobro,tokmu poradi taa sloboda koja ja ovozmozuva forumot...Prosto kazano mene mi se dopagja forumov,mnogu si se privrzav i za mene e lek za dusata i psihata,koj pruza uteha i radost vo sekoe vreme I za site moi mili koi ja sozdavaat dusata na forumov po edna
Ama se raznezniiiiivv |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jas ednash kazav i sega ke se povtoram... od 2 000 000 i kusur narod...prijateli imam samo 20mina...taka e i so forumov...od site clenovi...muabet mi odi so nekolkumina... znaci deka kako i vo zivotot taka i na forumov niti moze so site da se slozuvash niti moze so site da prijateluvash... sekoj ima izbor.......
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Досега ниеден од моите новостекнати форумски пријатели не ме разочарал.Верувам во нив и во нивните добри намери...Најважно од се’ е взаемната доверба...како овде така и во реалноста.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo pocetokot imav neogranicena sloboda, mozev sekako da se prestavuvam od malo dete do senilen starec, bese navistina fantasticno i nezaboravno, ama kako i sekoj glupak bese samo prasanje na vreme koga ke pogresam.
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прекрасно срочено Филмаџијка, се пронаоѓам и јас во твојов пост. |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a zoshto jas mislam deka ti si zbunet... |
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nice said endeed... |
||
respect my authoritaaa
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...za zal izgleda deka forumot e realnost, a ne obratno....!
...konstatacija moja, koja ne mora da e tocna ,a donesena vrz osnova na dosegasnoto gostuvanje na ovoj i uste eden forum.likovite koj mozes ovde na forumite da gi sretnes i kakvi se vrednosti imaat,vo jave ili realnost voopsto ne se tie...!zosto e toa taka,samo tie mozat da si kazat..... beganje na covekot od samite problemi,predizvici i precki vo razvojot na zivotot na edna licnost,gi napravi forumite i na nego slicni zabavi po net-ov,mesto kade sto se zabelezuva vistinskata slika na nekoja licnost.potrebata na sokrivanje na vistinskite vrednosti ja ima bas tuka,dodeka vo realniot zivot ne e mozno ...premnogu e ocigledna.
zab:site slicnosti so odredeni licnosti e namerna...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на форумот запознав (е арно де , наидов на) за мене интересни лица. за повеќето од нив (а тие не се малку) верувам дека и во реалноста се прекрасни луѓе, но средби во живо не ми се неопходни. кога некој ќе ја разбуди мојата љубопитност, дискретно можам да дадам на знаење дека ми е задоволство да комуницираме, но не ми паѓа на ум да форсирам размена на лични податоци или да се лутам ако некој ме одмине културно студено. ја почитувам приватноста - и својата и туѓата. знам дека има форумџии кои инсистираат на „кафе средби“, а потоа не знаат на кого попрво да те распродадат со подбив. не знам што очекувале и во што се разочарале, но сигурна сум дека имале комплекси за лечење, а за жал, од средбата заминале уште поболни.
и уште нешто... со неколкумина се имам р`чнато и истите биле безобразни во „вербалниот судир“, но, мислам дека тоа е резултат на недостигот на хумани сигнали при писменото општење, и дека кога би се сретнале би имале сосема поинаков, попријателски однос и повеќе разбирање едни за други. |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno deka izborot na net e pogolem ,no i razocaruvanjata
|
||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas iskreno ne sum SHMIZLA ! ni najmalku t.e koga kako ima i takvi momenti koga obozavam da se shmizlam
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima vreme, ke te doznaeme kakva si
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |