|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 925926927928929 1402> |
Автор | |
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...hello Marija
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sdk...a be granny.......spies li ti nekogas u zivotov tvoj......ili si stalno na stend baj.................
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..sdk...............a tebe marija..................sum ti mnoguuuuuuuuuuuu lutaaaaaaaaaaaaaaa.................sto ne mi se javi za da se vidime.....................ama pak te sakam................
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......sdk.........lele miliçka znam........imas pravo......ama za nekoja nedela ke se otkupam
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ti mozes preku red....!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....ke te obvinam za MITO i korupcija
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК Вака се креваат постови?
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....e majkata.....!dodeka dojdov do ovde ,zaboraviv sto sakav da kazam...!!....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk deka ako vremevo ne se popravi ke padnam u koma zimi se..pa budete me koga ke stane soncevo..ako stane
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
След малко ке можам.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...среќна сум што најдов неколку навистина прекрасни луѓе овде
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ....коа ке се реши и ова чудо..конечно ке сме сложни...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...izvini blue...ama jas sum si srekjna... me drzi od sinokja.......
|
|
Внеси реплика | страница <1 925926927928929 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |