![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 123> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.. rodne... milo rodne... a zar moze na drugo da misli... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
zborvev do sea, ama daleko od ociju daleko od srca, znais mzive kakvi sa
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ako ima neshto vlashko vo nego....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
ne ne jet vlav, ama jet veren, samo mi falit mnogu
|
|
![]() |
|
.... e oti si takva... toj ti fali... a zoshto ti nego da ne mu falish... ta shto si ti podolna od nego..ta zar nie zenite ne sme im pod koza...kako mozolce koe gi zulja
![]() |
|
![]() |
|
ama taka ja samo si se prasav, a i toj po telefon rece otu mu fala a ja mu verva da ti kaza prao, do sea da cuknam u drvo ne me izneveril
![]() |
|
![]() |
|
...si ja cuva covekot glavata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i glavata a i k*ro, vidi kakvi bolestii imet od ovija rasipani dusi i so mecki se ebavaa i sto ne praa
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
dobro e stom si znaes ..... barem si svesna pa kje se samoizoliras ... da ne siris bolestii tuka
![]() |
|
![]() |
|
aj gospo zdravje da vi dajt, a predi sve um i razum, da razlikuete debelo crevo od vagina, i zena od mecka, a ako vi jet isto vi nemet spas, aj ubo da sonvite
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Детството - кога тато живееше со нас,кога си играв пред маало со моите сакани 10 девојченца,кои сега се веќе убави моми,на игрите со нив,на првиот симпатија,на прославувањето родендени,играњето танго,првиот бакнеж во дворот на основното училиште,на класната Елизабета,на многу луди средношколски денови,бегања,препишувања,родителски,ужинки,кафиња,украдени погледи,"случајни" поминувања,фаќањето сеир на гелендер,екск*рзијата во Охрид,екск*рзијата во Будимпешта,последните часови,солзите што ги пуштив на граѓанско,подготовките за матура,матурата....на Сики,на Светле,на Срна,на Марко,на она што не чека како студетски граѓани..на мама која сега спие во соседната соба и сакам да ја гушнам,на мојата чудесна сестра која вечерва спие кај либето...и на тебе мило!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
mi tekna na moira
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....so ubavo se zabavuvavme porano.....super bese
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
на него,...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |