|
Локација во профилот |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
severo-zapad
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бенелукс |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....aj da vi pomognam
|
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така де што кажав ја
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....bravos
|
||
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас навистина живеам во Германија...но за Алан Форд ни во еден момент не помислив дека живее некаде на друго место освен МК. Просто ми е незамисливо дека има македонци на островчето Зелена Капија... и мене не ми е јасно зошто некои форумџии „се ставаат“ на такви некои чудни локации, а живеат во МК. Па после кога ќе се појави некој кој навистина е на Суматра или Маурициус, никој нема да му верува... А можеби е од мечта да се отпатува некаде далеку, на крајот на светот? Во далечните земји на Петар Пан? |
||
Pehcevec
Група Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas navistina sum Spanija, ama sto se odnesuva za Spanskoto zname gledam ne vi se bendisa pa nikoj ne go stavate.... barem isti boi imame na znameto...
Inaku i jas bi sakala da vidam zname postaveno realno kade si, ama gledam deka ne e taka. Na pochetokot koga sosema sluchajno se registrirav na ovoj forum mislev deka navistina ima vo Barbuda i antigua ili malasia ili sejsheli makedonci. Ova mi e prv forum koj poznavam, nikogas ne sum posetila drugi forumi i ne znaev kako e. Ama nabrzo svativ deka ne e taka kako sto si mislev.
i druga rabota, vistina deka na forumov ima mnogumina isfrustrirani sto navreduvaat ne samo ¨stranci¨tuku i se zivo... Izgleda sakale stranstvo ama gi zaebal nekoj i sega nie ke si trpime tukaNa nas ke si ja isturaat lutinata.
Изменето од biljana.madrid - 23.Септември.2008 во 22:57 |
||
Прилепчанка
|
||
Pehcevec
Група Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па да.. баш тоа ми беше зборот.. хехе |
||
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |