|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 51> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да... само со таа разлика што некој си ја има на домашниот пазар...
А некој мора да ја увезува...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pazarot e liberalen...inache sekoj den grav ne se jade, a prikaskite se za decata
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гравот не мораш да го јадеш секој ден... јади го на 2-3 дена... или еднаш неделно ако ти е толку тешко од него... А прикаски... има многу поучни... и за големи деца...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da probam ja torta malce, mesto grav...pa ke mi kazesh posle prikaska za dobra nok ti
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си знаеш што ќе јадеш... голем си... не ти се мешам во менито...
А јас... прикаски кажувам само на мали деца...
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahaa
ok, ja mislev ke mi kazesh i na mene edna
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto se nesposobni od prva da ja vidat! (najdat)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKo devojkata ne moze da izleze, a ne e negova vina, toa znaci deka sto i da napravi ne e on kriv
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto imaat namera da Ziveat.
Изменето од becenevem - 08.Октомври.2008 во 21:50 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оти е возбудливо и поддржуват бракот си онлаjн
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo genot na sekoe masko e da se rasfrla so geni
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не им даваат доволно.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto ima nekoi sto se pravat mutavi deka ne zabelezuvaat zasto taka im odgovara i dovolni im se kreditnite kartici na raspolaganje vo sekoe vreme,podarocite itn...i da si brkaat rabota na svoja strana.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samata zena mu dava znak neka brka samo da i se trgne od pred oci
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |