|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 25> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баба и дедо имаат ваков, многу ми се бендисува! Ептен е закон тоа тркалцето/скролерот . Ќе и речам на баба да се трампаме сега кога ќе ја посетам |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
jj.jasmina
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaradi informacija na zaostanatite toa e so slusalka
|
|
jj.jasmina
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
videovideo Изменето од jj.jasmina - 08.Август.2008 во 02:54 |
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja koristam Nokia N95 i Sony Ericsson sum mn zadovolen od 2 ta telefona
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samsung E200-го имам околу една година и засега сум задоволен од него.
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
superboy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Добар човек Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sony Ericsson
|
|
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rasipan jbg
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
aleksa25
Нов член Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samsung e590 zakon telefon!!!
|
|
Ajs
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам нема потреба да се трошат зборови... Изменето од Ajs - 01.Септември.2008 во 00:02 |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samsung tocco F480 |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samsung E250.....DOBAR E
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моторола - што ти ја знам. Го користам само како саат, ама и за тоа не го бива оти на задната страна од батеријата имам залепено полнач со селотејп како дедо ми што лепеше за транзисторот и секогаш беше во тек со настаните и во вц, со таа разлика што некогаш знаеше да не извади од памет кога ќе се раздереше во вц - Гооол ! - а он тоа прател утакмица. А да, за мобилниот, па кога ми звони, баш и не реагирам од едноставна причина што заборавам како звони од што често ме бараат. Оп ! Ќе излажев за малку. Ме бара препоставениот, а само он ме бара и кога ќе видам на идентификатор тивко мумлам - Што к*р бараш да ме гњавиш педеру ментално заостант, кој ти даде телефон, п**ка ти мајчина, кретену ! И затоа послем му велам, да види он кој сум ја.
- Ало ? Еј шефе,баш мислев на тебе, па кај си бе, од кога те немам чуено, арно ти текна да се јавиш, па дај да се видиме,а не само вака по телефон, немај гајле ја частам ...да, да...да де, сметај завршена работа, баш сакав да прашам што да фатам да работам, да не седам џабе, ме фака нервоза ако седам така безвеза...абе остај ги овие другива, све това неработници и башка оној јаде лајна за тебе...да де, оној со кого вчера заедно јадевме и ме частеше...он мисли така ќе ме купи лесно...важи, важи...и јави са пак, а не да те сањам...Клик ! - Кој ти се јави ? - А, никој, една досадна будала ... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незаменлив си збунет
|
|
fatal1ty_
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMSUNG U700 TOP E
|
|
se nadevam deka vi pomagam so moite postovi
______________________ Pozdrav Fatal1ty_ |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |