![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 100> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ljubovta ne se objasuva so zborovi...ljubovta se cuvstvuva i dozhivuva...
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
ljubovta e kako izchekuvanje slatko...koa ke dojde, sakash da trae i da trae...da ne si zamine nikogash... |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
ljubovta e kako tajnata na postoenjeto, koa ke ja otkriesh... ja svakash smislata na zivotot...
![]() Изменето од ...Well... - 21.Септември.2008 во 02:09 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...vistinskata ljubov nikogash ne zaminuva...sekogash e tuka...vo nas...
![]() |
|
![]() |
|
...ljubovta e postoenje...zarem bi postoele bez ljubov...?
![]() |
|
![]() |
|
ljubovta e koga, te pechat usnite za baknezot nejzin...ljubovta e koga, vremeto go merish spored odchukuvanjata na srceto...ljubovta e koga, ne ti treba nishto drugo osven taa sho ja sakash...
![]() |
|
![]() |
|
...ljubovta e ubavinata na tvojata dusha...
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
gacki i bajki
ljubovta e mnogu poednostavna rabota a sakame da ja napravime = neobjasniva |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
@ moira
love is a brave and beautiful soul, like you are ![]() Изменето од ...Well... - 21.Септември.2008 во 02:20 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
љубов..........
кога во ист момент некого сакаш,му се лутиш, ти недостасува,го оттргнуваш од себе,го бакнуваш па го отфрлуваш и се така си играш топло-ладно |
|
![]() |
|
@...Well...
...love is our hearts together, me and you as one, forever... ![]() Изменето од moira - 21.Септември.2008 во 03:47 |
|
![]() |
|
ljubov e koa plenot stanuva lovec, i koga lovecot stanuva plen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
neznam tocno
no znam edno taa nemozes da ja predizvikas nitu da ja konroliras nitu da ja prekines koga ti sakas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |