![]() |
|
Дали некој бил во Пехчево? |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
Pehcevec ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 20.Септември.2008 во 13:48 |
|
Дали некој бил во Пехчево и ако бил, што мисли за местово?
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nikogas...ali sum slusal epten mnogu za Pehcevo...Me otekuvaat Anica i Elena stom se vratat od Pehcevo
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Каде е тоа Пехчево? Хехех, се шалам. Имам одено еднашка мислам ама бев 5-6 години со мама, тато и сестра ми и се секавам јадевме Калифорниска риба.
|
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
не сум била....ама има мн. места во нашава земја каде што сакам да отидам и подобро да ги запознаам
|
||
![]() |
||
Pehcevec ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
|
Калифорниска пастрмка... ![]() |
||
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
НЕ....
![]() |
||
![]() |
||
|
Па повелете... ![]() |
||
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
||
![]() |
||
ТХЦ Манге ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
|
ташко кој не е роден таму.. да отиде натаму,,,оллололол
|
||
![]() |
||
|
hahahahahaha смешно... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
браво, пехчевец,... се гледа дека си го сакаш градот
![]() инаку не сум била во пехчево,... дури не ни знам што има таму познато... ![]() но, како што рече некој,... има многу места на кои треба да се отиде, и кои треба да се посетат,... па сигурно еден ден и пехчево ќе го видам... ![]() поздрав од велешанка ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
па добро сега, тоа што не се фалиме со тоа што имаме не значи дека немаме ни што да покажеме.. хахаха ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Ne sum bila ni ja,ama normalno sakam da otidam i da vidam so kako ima..nekoj den ke bide sigurno..
![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
|
Добредојде за сите добронамерници!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Така нешто беше. Ова е единствената риба која ја јадам. Оттогаш не сум бил во Пехчево. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |