Испечати | Затвори го прозорот

Дали некој бил во Пехчево?

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Македонија и Свет
Име на форумот: Градови во Македонија
Опис на форумот: Со се' села... настани, култура-некултура, рекла-кажала...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=15657
Датум на принтање: 18.Декември.2024 во 06:02
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Дали некој бил во Пехчево?
Постирано од: Pehcevec
Наслов: Дали некој бил во Пехчево?
Датум на внесување: 20.Септември.2008 во 13:48
Дали некој бил во Пехчево и ако бил, што мисли за местово?

Коментари:
Постирано од: alan ford
Датум на внесување: 20.Септември.2008 во 13:55
nikogas...ali sum slusal epten mnogu za Pehcevo...Me otekuvaat Anica i Elena stom se vratat od Pehcevo

-------------
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.

Постирано од: neo_wmaster
Датум на внесување: 20.Септември.2008 во 20:15
Каде е тоа Пехчево? Хехех, се шалам. Имам одено еднашка мислам ама бев 5-6 години со мама, тато и сестра ми и се секавам јадевме Калифорниска риба.

-------------
I love Daphne Millbrook.

Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 20.Септември.2008 во 20:24
не сум била....ама има мн. места во нашава земја каде што сакам да отидам и подобро да ги запознаам

Датум на внесување: 24.Септември.2008 во 21:31
Originally posted by neo_wmaster neo_wmaster напиша:

Каде е тоа Пехчево? Хехех, се шалам. Имам одено еднашка мислам ама бев 5-6 години со мама, тато и сестра ми и се секавам јадевме Калифорниска риба.

Калифорниска пастрмка...

-------------
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...

Постирано од: Гостин
Датум на внесување: 25.Септември.2008 во 02:49
НЕ....

Датум на внесување: 25.Септември.2008 во 10:25
Originally posted by smizla smizla напиша:

НЕ....

Па повелете...

-------------
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...

Постирано од: ТХЦ Манге
Датум на внесување: 25.Септември.2008 во 19:14
ташко кој не е роден таму.. да отиде натаму,,,оллололол

Датум на внесување: 25.Септември.2008 во 20:20
Originally posted by ТХЦ Манге ТХЦ Манге напиша:

ташко кој не е роден таму.. да отиде натаму,,,оллололол

hahahahahaha смешно...

-------------

Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 26.Септември.2008 во 10:52
браво, пехчевец,... се гледа дека си го сакаш градот среќа

инаку не сум била во пехчево,... дури не ни знам што има таму познато... црвенеење

но, како што рече некој,... има многу места на кои треба да се отиде, и кои треба да се посетат,... па сигурно еден ден и пехчево ќе го видам... намигнување

поздрав од велешанка голема%20насмевканамигнување

-------------

Датум на внесување: 26.Септември.2008 во 10:56
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

браво, пехчевец,... се гледа дека си го сакаш градот среќаинаку не сум била во пехчево,... дури не ни знам што има таму познато... црвенеењено, како што рече некој,... има многу места на кои треба да се отиде, и кои треба да се посетат,... па сигурно еден ден и пехчево ќе го видам... намигнувањепоздрав од велешанка голема%20насмевканамигнување

па добро сега, тоа што не се фалиме со тоа што имаме не значи дека немаме ни што да покажеме.. хахаха еве на пример, само тука можете да најдете водопади без вода... мислам дека треба да се кандидираме за едно од седумте светски чуда... лол, поздрав велешанке, па намини кога можеш...

-------------

Постирано од: Eli
Датум на внесување: 26.Септември.2008 во 14:26
Ne sum bila ni ja,ama normalno sakam da otidam i da vidam so kako ima..nekoj den ke bide sigurno..

-------------
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..

Датум на внесување: 26.Септември.2008 во 14:44
Originally posted by Eli Eli напиша:

Ne sum bila ni ja,ama normalno sakam da otidam i da vidam so kako ima..nekoj den ke bide sigurno..

Добредојде за сите добронамерници!!!

-------------

Постирано од: neo_wmaster
Датум на внесување: 30.Септември.2008 во 20:50
Originally posted by Pehcevec Pehcevec напиша:

Originally posted by neo_wmaster neo_wmaster напиша:

Калифорниска пастрмка...

Така нешто беше. Ова е единствената риба која ја јадам. Оттогаш не сум бил во Пехчево.

-------------
I love Daphne Millbrook.

Постирано од: Maculinka
Датум на внесување: 12.Март.2010 во 16:12
Ја сум била имам роднини таму и стварно е прекрасно.... :) Го обожавам

Постирано од: alekso_2000
Датум на внесување: 15.Март.2010 во 20:06
Сум бил и јас , сакам да кажам , сум бил , ама на ништо не се сеќавам !!!
Ми е мерак пак да појдам !!!

-------------
car's freack

Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 16.Март.2010 во 20:23
.........nikogas ne sum bila.......

Постирано од: 10101
Датум на внесување: 03.Април.2010 во 02:47
Ne sum bil, bi sakal da odam.

-------------
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.

Постирано од: maria_magdalena
Датум на внесување: 17.Април.2010 во 20:49
Никогаш.
Постојат некои места во кои никогаш не сум била, покрај Пехчево тука би било и Злетово, Македонски Брод, Св. Николе.

-------------
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.

Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 17.Април.2010 во 21:40
Пехчево ? .......... град е или приселска населба збунетост

-------------
http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН

Постирано од: Античкиот
Датум на внесување: 17.Април.2010 во 22:30
тоа е повеќе како прилепска населба....ЛОЛ
Тоа мислам дека е земјата на дивината и непостоењето... имагинарен свет- некој вид...лол

Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 17.Април.2010 во 22:32
сакаш да кажеш , нешто како јура парк збунетост

-------------
http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН

Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Март.2012 во 04:37

http://www.kurir.mk/republika/opstini/65756-Pehcevo-ke-dobie-nov-rudnik-za-bakar" rel="nofollow - Пехчево ќе добие нов рудник за бакар

Руската фирма „Солвеј“, која е сопственик на рудникот за бакар и злато „Бучим“-Радовиш  ги интензивира истражувањата на новото рудно наоѓалиште „Кадиица“ кај Пехчево. Заменик-менаџерот на рудникот „Бучим“, Николајчо Николов вели дека во април ќе почнат деталните хидро-геолошки истражувања.

bucim240
- До еден Институт во Москва доставивме проба за утврдување на технологијата на експлоатација и работа на рудното наоѓалиште „Кадиица“ и очекуваме дека резултатите ќе бидат позитивни, рече Николов.

Според досегашните истражувања на рудното наоѓалиште „Кадиица“ има резерви од над 100 милиони тони бакарна руда.

- Во 2014 година очекуваме дека ќе почнеме со градењето на новиот рудник „Кадиица“ во Пехчево, кој ќе биде современ рудник, бидејќи есплоатацијата на бакарната руда ќе се врши по пат на лужење без деградација на површината. Во овој рудник предвидено е за почеток да се вработат околу 100 лица, вели Николов.

Тој додаде дека годинава ќе  немаат поголеми истражувања на рудното наоѓалиште „Боров Дол“, кое се наоѓа на територија на општините Штип и Конче, бидејќи ги очекуваат измените во законот за минерални суровини.

-------------

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk