|
А што ако Господ беше жена? |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so samoto toa sto si mi postavil takvo prasanje
izlisno e jas tebe da te prasam:
-pa neli e?
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so, so.....jasno!!! se' kje si bese na svoe mesto
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ххахахаа...мислевме на мома вредна за неговите доблести.
Од срце му посакувам да си ја најде...
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
прашај ја твојата логика
|
|||
не се плашам, стори се чучулига
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во тој случај, игралиштето и санитарниот јазол ќе беа поосмислени, но не е лошо и вака...
|
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
“Кој ме видел Мене го видел и Отецот“ eksplicitno kazhuva deka megju Isus i Otecot nema razlika. So drugi zborovi, veli deka vo Isus gi prepoznaeme site Bozhji kvaliteti. Toa e sushtinata na taa misla... "dali si me videl mene ili Boga toa e ista rabota." Toa znachi "jas i Bog sme edno bitie". Ako toa e taka, togash sto znachat Isusovite zborovi sto gi spomna vo temata ДОБРИ ВЕРНИЦИ НАСПРОТИ ДОБРИ АТЕИСТИ koga go prashav GospodBog na koj aludira so replikata "Има само Еден што е добар"? Ti odgovori: _Зошто ме наречуваш “Учителе добар?“ Добар е само Единиот Бог. Со овие зборови Исус му се обраќа на еден човек кој дошол при Него да бара совет од Него како да наследи вечен живот . Kade otide onoa “Кој ме видел Мене го видел и Отецот“? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што ти всушност сакаш да ти одговорам?
|
|||
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не бре ти, Кејт!
|
|||
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Упс...
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
togas site mazi kje beja kako mojot prijatel----->->
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
majmunce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
месинџер, офтопик си ќе го прашав истото на друга тема
|
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prashuvaj, na site nema da im se veruva. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa ne e odgovor. |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |