|
Изневерување и брак |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sigurna si deka ke ti go zadrzi deteto?...pa sudot odlucuva za toa....ja smislam deka ti se uste ne si spremna da se spravis so nastanatite problemi,pa se tesis so dete...deteto i posle razvod ke ostane "VASHE" dete...ne tvoe ili negovo..prvo rascisti so custvata tvoi..dali se uste go sakas(ako da,oprosti i zaboravi sto bilo i teraj dalje)...ako ne go sakas...ostavi go...sto prije to bolje...ke se sredis i dusevno i ke fatis svoj terk u zivotot
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj mu ushte edna shansa
Изменето од Anthony - 16.Септември.2008 во 16:25 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
anabelamax
Нов член Регистриран: 16.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sudot odlucuva, da, dodeka odluci sudot kupuva vreme, mozebi trebase da go iznenadam deka ke si odam bez deteto , ama toa e golem rizik za deteto, mnogu ni e jasno i na dvajcata deka toj znae samo da nosi pari a ne da cuva dete.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ti od mene eden surov sovet:
ne maci se da go obvinuvas!
ne naogjaj zborovi za navreda i moralni obvrski!
Toj toa go znae!
Nesto posilno go nateralo!
A mojot sovet e: RABOTI NA SEBE!!!!!
Prasaj se zosto go svrtel pogledot kon druga
Ne baraj od nego da se vrati zaradi obvrska ili boze pazi od zal!
RABOTI NA SEBE!!!
Vrati go taka sto kje mu go svrtis povtorno pogledot kon sebe
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Kejt....najdobar sovet...sekoe "zasto" ima svoe "zato"
Изменето од granny - 16.Септември.2008 во 18:36 |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da go svrti pogledot od mene ? ! Nema sansi. I so drug da bide ona pak ke misli na mene.
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci se' dodeka misli na tebe, vo red e i so petmina drugi da bide
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do "sedmorica mladi" ili sedum slona kaj indijcite nosat sreka
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. . . i ne e sve do surlite, toa e test na izdrzlivot dali ke odgovara
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama.... moooora da ne prestane da misli na tebe - inaku nisto!!!
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da doznaam dali sum najdobar, mora da go pomine testot
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... cudno e shto mnogu pati lugeto ne znaat deka se prevareni...odnosno preljubnikot ne e faten na delo.... i si ziveat kako vo prikaznite. Nekoi duri taka zivotot go minuvaat. E pusta sueta, koga se doznava se pocnuva so dramatiki. Shto ima tuka diskutabilno, ne prv pat sme diskutirale na vakvi temi- Zemi ili ostavi. Kako shto kaza kejt (pametnata moja) prvo preispitaj se sebe si shto sakash ti, a ne deteto, deteto odi vo paket so majkata, potoa dali voopshto sakash da ostanesh vo taa zaednica... sakash da mu vratish so ista merka... i shto... shto ako odmazdata ti izgleda mala...pa otidesh i so drug... ke izigravash shtafetata na mladosta... a shto ako ti se zasladi toa shetanje od krevet vo krevet...ke mislish li togash na deteto... razmisli shto sakash... shto gubish-shto dobivash so oddeluvanjeto ili ostanuvanjeto zaedno.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анабела,постојат превари оди и 'завршува работа'и толку........а постојат и со подолга врска......ако е како првата полесно е за пребродување,затоа што тоа може да биде поради кризен период помеѓу вас,и верувај сигурно нешто му недостасува кај тебе, па посакал некоја промена.......ако мислиш дека треба да се жртвуваш и да се избориш оди до крај,и ако сам ти признал за се верувај му треба помош....тој не знае што прави
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |