|
Изневерување и брак |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. . . i ne e sve do surlite, toa e test na izdrzlivot dali ke odgovara
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do "sedmorica mladi" ili sedum slona kaj indijcite nosat sreka
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci se' dodeka misli na tebe, vo red e i so petmina drugi da bide
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da go svrti pogledot od mene ? ! Nema sansi. I so drug da bide ona pak ke misli na mene.
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Kejt....najdobar sovet...sekoe "zasto" ima svoe "zato"
Изменето од granny - 16.Септември.2008 во 18:36 |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ti od mene eden surov sovet:
ne maci se da go obvinuvas!
ne naogjaj zborovi za navreda i moralni obvrski!
Toj toa go znae!
Nesto posilno go nateralo!
A mojot sovet e: RABOTI NA SEBE!!!!!
Prasaj se zosto go svrtel pogledot kon druga
Ne baraj od nego da se vrati zaradi obvrska ili boze pazi od zal!
RABOTI NA SEBE!!!
Vrati go taka sto kje mu go svrtis povtorno pogledot kon sebe
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anabelamax
Нов член Регистриран: 16.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sudot odlucuva, da, dodeka odluci sudot kupuva vreme, mozebi trebase da go iznenadam deka ke si odam bez deteto , ama toa e golem rizik za deteto, mnogu ni e jasno i na dvajcata deka toj znae samo da nosi pari a ne da cuva dete.
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj mu ushte edna shansa
Изменето од Anthony - 16.Септември.2008 во 16:25 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sigurna si deka ke ti go zadrzi deteto?...pa sudot odlucuva za toa....ja smislam deka ti se uste ne si spremna da se spravis so nastanatite problemi,pa se tesis so dete...deteto i posle razvod ke ostane "VASHE" dete...ne tvoe ili negovo..prvo rascisti so custvata tvoi..dali se uste go sakas(ako da,oprosti i zaboravi sto bilo i teraj dalje)...ako ne go sakas...ostavi go...sto prije to bolje...ke se sredis i dusevno i ke fatis svoj terk u zivotot
|
|
|
|
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti blagodaram za dobriot muabet, sega za sega me zadrzuva preku deteto, znae deka ne si odam bez nego a ne mi go dava. taka da imam malku vreme za razmisluvanje ama izgleda samo se zapletkuvam sama okolu sebe bez resenie. bez nesto sto ne sum go cula do sega.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малку си ми конфузна...извини но не можам да разберам што не ти е јасно?
доколку си сигурна дека не можеш да живееш веќе така,тогаш се разведуваш.последиците понатаму ги сносите двајцата.ништо ново.
не е лесно да се разведиш(самиот чин е лесен,она што оди после тоа е нешто друго)но не е ни лесно да живееш во квазибрак.вие двајца сте единствени кои ја знаат правата вистина и вие одлучувате
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baram vase razmisluvawe deka ne e lesno da se razvedes ama ne e lesno i da ostanes i da prodolzis normalno da funkcioniras kako nisto da ne se desilo. Mene ne mi treba takvo nesto za da znam kade pripagam
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во секој случај треба да разговараш со него...е сега,кога еднаш ќе се попариш...тешко се враќа вербата во некого после некоја голема лага.ако тој те изневерил,не е никакво решение ти да му вратиш.тогаш си иста како него.излади ја главата и размисли убаво.а доколку заминеш,немој никогаш повеќе да мислиш на враќање...тоа е најлошата варијанта(успева некаде ама многу ретко)а детето мислам дека треба да биде со тебе.сепак ти си мајката
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |