|
Изневерување и брак |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
anabelamax
Нов член Регистриран: 16.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Септември.2008 во 14:43 |
postapi pravilno
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so e pravilno?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okolu ova pravilnovo podaj nekoj komentar kao pomos so moze poprosto.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
teraj
od ova poprosto zdravje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deteto na kogo da go ostaam? ke go cuvas?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e malo nosi go so sebe ako e golemo tupni go vo kino |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
op prevrat vo temava......se razveduvash li anabela? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ama na nisto drugo ne mi teknuva. Samo toa mi se mota kako resenie. ili mozebi seuste nemozam da se sozemam od site slucuvanja pa nemozam i pravilno da razmisluvam
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne se mesaj
neli gledas deka taa bara da i go cuvas deteto?? fix te biva za cuvanje straza??? |
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brak i prevara... ne prevara i brak... prvo si stapila vo brak a potoa si go ili ke go prevaris!!!
A sto e pricinata za takvo razmisluvanje? Ne si seksualno zadovolena? Sakas nesto drugo da "probas"? Ne go sakas? ehhhhhh prasanja po prasanja...
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја не разбирам, што воопшто сакаш?????
дали да се разведеш??(по твоја вољја) проблем ти е детето??? или сакаш да направиш превара за да смениш малку???а пак да останеш во брак |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe saka da najde koj da i go cuva detetooooooooooo
|
|
|
|
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne! toj sakal nesto drugo da proba. Zamisli mislel deka taka ke si gi resi problemite vo brakot, koj seuste mu e vazen(navodno).
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |