![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 900901902903904 1402> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vreme leta
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
сдк ко ке можеш - казвај
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк набрзо ке биде
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...samo da bide se ok
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сакам да кажам... роденден иде... мене мува не ме лази...
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк........си ја барам бељата
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Која беља во 2 и 30 ја бараш ти ма? |
|
![]() |
|
help help ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
ne sum pogresila nisto i povtorno ke odam ako sakam,samo sum ljuta i besna i zatoa ne odam pak,a ne od sto taka tato misli
|
|
![]() |
|
help help ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
se tece se sse menuva
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Тие се некој работи во животот
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк, време е да се поттурнат работите
![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
правила, правила, правила
нови правила нови правила нови правила уше правила уште правила уште правила и уште и уште и уште аман бе од правила скоро пред да постирам нешто ке мора да си консултирам со адвокат дали мисленето ми е во ред и дали е во соодветната тема, дали фонтот е во ред, размерот исто има значение, смаилита - само по едно - да нема емоции синтаксис морфологиа граматика малиии Добро утро ![]() Скоро наместо добро утро ке се поздравуваме со "Добро правило" "Имайте правилен ден" "Како сте, какво ново правило има кай вас?" "Правилна Нок" "Имайте правилни соништа" "Правилен апетит" "Правилнейте" "Прав ти пат" Изменето од да бе - 16.Септември.2008 во 07:45 |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
СДК-не ми се верува дека прво што сторив утрово е-отварање на форумов.
Изменето од maria_magdalena - 16.Септември.2008 во 08:37 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
sdk deka neboto i zemjata vodat ljubov
nadvor isturi dozd |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 900901902903904 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |